گوته: گنج عشق، گدایان را ثروتمند می کند.
|
سعدی:
دو کس رنج بیهوده بردند و سعی بیفایده کردند : یکی آنکه اندوخت و نخورد و دیگر آنکه آموخت و نکرد. علم چندانکه بیشتر خوانی***چون عمل در تو نیست نادانی سخن میان دو دشمن چنان گوی که گر دوست گردند شرم زده نشوی. میان دوکس جنگ چون آتش است***سخن چین بدبخت هیزم کشست کنند این و آن خوش دگر باره دل***وی اندر میان کور بخت و خجل میان دو تن آتش افروختن***نه عقلست و خود در میان سوختن |
دیگران را دوست بداریم!
منتظرنباشیم که اول آنها ما را دوست بدارند ... |
زندگی را باور کن همانگونه که هست، با همه دردها و رنجهایش، با همه شادیها و غمهایش، با همه ملال ها و دلفریبی هایش، باهمه شکستها و پیروزی هایش و با همه خاطرات تلخی ها و شیرینی هایش، و زندگی را دوست بدار و به سرنوشت امیدوار باش، هر روز را با امید و ایمان به خدا و فردايی بهتر به شب برسان، اینگونه باش تا زندگی برایت سهل تر و زیبا تر شود، یقین داشته باش که از دید خداوند پنهان نخواهی ماند و همواره از مراقبت و همراهي او نيز بي بهره نخواهي ماند ...
|
امروز از دیروز به مرگ نزدیك تریم به خدا چطور |
انسانها از دو راه موفق میشن: یا از هوش خود یا از نادانی دیگران
(جوزف آلبرت انیشتین) :rolleyes: ------------------------------------------------------------------- دلخوش از آنیم که حج میرویم غافل از انیم که کج میرویم کعبه به دیدار خدا میرویم او که همین جاست کجا میرویم حج به خدا غیر دل پاک نیست شستن غم از دل غم ناک نیست حج که به تسبیح سر و ریش نیست هر که علی گفت که درویش نیست |
دل آدم ها به اندازه ی حرفهاشون بزرگ نیست، اما اگه حرفاشون از دل باشه، می تونه بزرگترین آدم ها رو بسازه ...
|
افسردگی و سردی زمستان محصول کج ایستادن خورشید است . تنها با راستی اوست که بهار میرسد.
|
نکته
انسان در کنار دیگران عاقل تر است تا در کنار خویش . لاروشفوکولد
|
هر روز وقتی را به فکر کردن در مورد برنامه هایتان و مرور اولویت بندی های خود اختصاص دهید تا مطمئن شوید که آیا از هر دقیقه از وقتتان به بهترین نحو استفاده می کنید یانه ؟ . برایان تریسی
|
خدا زیباست و زیبایی را دوست دارد دلت را زیبا كن تا محبوب خدا شوی :53: |
اولین پست من
یک جمله عارفانه از خودم آمده ام که بروم در این دنیا جایی برای ماندن نیست |
حضرت امیر (ع): عذاب وجدان آتشی است که هستی را خاکستر خواهد کرد، از این آتش سهمناک بهراسید.
|
امام هادی (ع): تمام خبائث در اطاقی است که کلید آن اطاق دروغ است.
|
ناپلئون بناپارت: هنگامی که دشمنت در حال اشتباه کردن است ، در کارش وقفه نینداز .
|
ماهاتما گاندي :آنچنان زندگي كن گويي كه فردا خواهي مرد ،آنچنان بياموز گويي كه تا ابد زنده خواهي ماند
|
وينستون چرچيل :پيروزي يعني توانايي رفتن از يك شكست به شكست ديگر بدون از دست دادن اشتياق.:53::53::53:
|
آيزاك آسيموف :زندگي لذتبخش است و مرگ آرامش بخش ،اين ميان انتقال رنج آور است .
|
اگر افتادی مهم نیست...
به شرطی که موقع بلند شدن از زمین چیزی برداری. |
آنچه سبب غرق شدن می شود، فرو رفتن در آب نیست.
ماندن در زیر آب است! |
دنیا که چو زره ای است در ملک وجود بنگر که چه باشد اعتبار من و تو
|
به یادت هستم بی هیچ بهانه ای.شاید دوست داشتن همین باشد!
|
باران باش:ببار اما نپرس دستهای تشنه از ان کیست
|
دوست دارم
اگر کسی تو را آن طور که می خواهی دوست ندارد، به این معنی نیست که تو را با تمام وجودش دوست ندارد.
tdl: |
یه روز دل تصمیم میگیره سنگ بشه تا دیگه عاشق نشه ، میره و سنگ میشه و میره قاطی سنگها ، اما اونجا هم عاشق سنگ میش:102:
|
اگرکسي واقعا کسي رو دوست داشته باشد بيشتر از اينکه بهت بگه دوست دارم ميگه مواظب خودت باش...پس مواظب خودت باش:53:_باوشتقديم به علي جونم
|
اي دوست اين روزها
با هر كه دوست مي شوم احساس مي كنم انقدر دوست بوده ايم كه ديگر وقت خيانت است :33: |
این یک اغاز نیست این یک پایان است این اغاز یک پایان است من ان کسم که دستانم به سر انگشت شاخه ی هیچ ارزویی نرسیده است من هیچ کجای قصه ی هیچ کس نیستم من گرفتار سنگینی سکوتی هستم که گویا قبل از هر فریادی لازم است |
حرفهای ما هنوز نا تمام، تا نگاه می کنی وقت رفتن است... باز هم همان حکایت همیشگی، پیش از آنکه با خبر شوی لحظه عزیمت تو ناگزیر می شود، آری... ای دریغ و حسرت همیشگی، ناگهان چقدر زود دیر می شود |
اي کاش مي توانستيم ادراکمان را از نگاهها بالا ببربم زيرا در هر نگاهي هزاران جمله نهفته است که ما از آنها بي خبريم
|
عشق گلي است كه اگر آن را به قصد تجزيه و تحليل پرپر كنيد، هرگز قادر نخواهيد بود كه آن را دوباره جمع كنيد
|
اگر توانایی این را نداری که وقتی غمگینم شادم کنی! صدایم نکن. نگذار از این که هست غمگین تر شوم. صدایم نکن. خودم با آن کنار می آیم و خوب می شوم. (تولستوی) {پپوله} |
موفقيت كارى اگر به قيمت شكست در زندگى خانوادگى باشد، ارزشى ندارد.
|
خـــیلی وقته گــم شدم ، یکی منو پیدا کنه !
|
امروز همان فردایی است که دیروز نگرانش بودی !
|
هیچ وقت نباید به اجبار خندید و گاهی باید تا نهایت آرامش گریه کرد. تبسم بعد از گریه از رنگین کمان بعد از باران هم زیباتره
|
زندگی شاید همین باشد
یک فریب ساده ی کوچک آن هم از دست عزیزی که برایت هیچ کس چون او گرامی نیست بیگمان باید همین باشد. ماجرا چندان مفصل نیست، اصلا ماجرایی نیست. راست می گوید که می گوید «یک فریب ساده ی کوچک» من که باور کرده ام، باید همین باشد... |
توی جاده ای که انتهاش معلوم نیست پیاده یا سواره بودن فرقی نمی کنه.اما اگرهمراهی داشته باشی که تنهات نذاره، بی انتها بودن جاده برات آرزو میشه |
بارخدایا... از عشق امروزمان برای فرداهایمان چیزی باقی بگذار، برای روزی که فراموش می کنیم عاشق بوده ایم، چیزی کنار بگذار... یک مشت، اندازۀ یک لبخند... یک خاطره... یک نگاه |
دیروز دلم شکست .هزار تکه شد. هر تکه اش به یک نفر رسید تکه ای به یک گدا تکه ای به یک بچه یتیم تکه ای به یک مسافر غریب تکه ای به جاده ای که سال هاست هیچ کس از ان عبور نمیکند تکه ای به ابر٬تکه ای به آسمون دلم هزار تکه شد و در هزار جای جهان پراکنده شد و من گویی هزار بار تکثیر شدم کاش زودتر از اینها دلم شکسته بود |
اکنون ساعت 10:11 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |