![]() |
|
سلام
اجازه هست؟ خدايي اينجا ديگه مثل قبل نيست! بچه هاي كرمانشاه كجاييد؟ |
بچه های کرمانشاه انگار حال ندارن!
|
19 ریودار
1 فایل پیوست
سلام بر رولگان عزیز ! .
اقا کلا شش ماهه اول سال رکود نسبی داریم مدیر سایت و اکثر کاربران همیشه فعالش گرفتار درس و دانشگاه هستند دندون بر جگر گذاشته و آنرا کمی فشار داده تاحدی که صدای قرچه ِ آن وخیزاده بعد از ان کمی صبر پیشه کرده تا ایمه بایمه و ! . این صحنه رو : http://p30city.net/attachment.php?at...1&d=1369733023 سال 2998 مشاهده کردیم اون موقع واقعا هر چی میخوندیم اینو نمیفهمیدیم یعنی چی ! توی عروسی بود تا یک سالم اطرافیان من که نمیدونستن این چیه ! خواستم بگم اقا دمش گرم هر که از این چیزا مینویسه اخیرا هم چیزای جالبتری دیدم توی خیابون . |
مه هنوزم نمیفهمم موضوع چیزه !! داش کوروش میشه شفاف سازی کنی؟
|
خو بذا تا بینیم بقیه نظرشان چیزه منالیل اینه "19ریودار" با صدای بلند بخوانین و از خودتان فیلم بگیرین و بعد فیلمشه برای خودتان بذارین و قیری مشعوف بشینان ! .
|
داش كورش ايمه هي دس و زراني منتظريم!نيوشي يه چه بي؟
|
آقا ای 19 ریودار امضای یکی از بچه ها هم بود |
از اين چيزا زياد هست من تو خيابون ديدم
خدا20كرمانشاه19! يا مثلا با يه غلط شدم 19 و چند تاي ديگه! فقطم به خاطر پلاك هست نه چيز ديگه! ************** راستي من تو بيشتر سايت هاي خودرويي فعاليت دارم حتي مدير نيز هستم تو محل سكونت نوشتم ايرانNOZ10 و اينو با افتخار نوشتم بزن دست قشنگه رو به افتخار هرچي كرمانشاهي با فرهنگه! |
سلام به روی گلتون
امیدوارم همگی سلامت باشید خدا رو شکر هوای کرمانشاه بهتر شده دو روز خاک خوردیم دو روزم خاک جم کردیم نظافت کردیم تا نوبت بعدی اما این دفه واقعا هوای خیلی بدی بود توی خونه هم آدم حالت تهوع میگرفت خدا به داد مریضا و سالمندا برسه خدا کنه ی فکری براش کنن تا قبل از اینکه آسم نگرفتیم |
اکنون ساعت 06:28 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |