آریانا ما منتظر کیک هستیم هیج جا نمیریم همین جا هستیم {جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو} |
{شیت شدن}{جشن پتو}:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41:: 41::41::41::41::41::41:
{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو} سوت سوت ، دست دست دست دست دست دست دست دست دست دست دست دست !!!!!!!!!! ----------------=================================================== تعجب نکنید از آدمی هیچی بعید نیست :d |
|
نقل قول:
این مینا فندق هی به من میگه غزل تو همه چی دوس داری، کجاس ببینه من کیک و شیرینی دوس ندارم.شماها هی میگین کیک کیک من لواشک به دست دارم پستاتونو می خونم :d |
|
نقل قول:
نقل قول:
به خدا وختی دور و بریام یه ترم زبان و ریاضی بر میدارن من وخت امتحانا خواب و خوراک ندارم هیـــچ ، استرس نمره هاشونم میگیرم ! نقل قول:
نقل قول:
درس پس میدیم:d : کاربران در حال دیدن موضوع: 6 نفر (5 عضو و 1 مهمان) Ghazal.banoo, bigbang, مهدی, آريانا, رزیتا |
|
نقل قول:
آماده بودیا ...:d بلدی روو سرت بچرخی ؟ هلکوپتریه چیه اسمش همون.... بلدی؟ نقل قول:
|
نقل قول:
|
http://www.aaanything.net/wp-content...y_birthday.jpg
عکس خودمه حال میکنید:21: بخورید و بیاشامید ولی اسراف نکنید |
اکنون ساعت 10:06 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |