|
|
|
|
|
دارايي و ثروتي ندارم، تنها سرمايه ام، روح شاد من است. ((هنري ميلر)) داناي بي وجدان هيچ گاه داراي روح پاكي نخواهد بود. ((؟)) |
|
گفتمش آغاز درد عشق چيست؟ گفت آغازش سراسر بندگيست گفتمش پايان آن را هم بگو گفت پايانش همه شرمندگيست گفتمش درمان دردم را بگو گفت درماني ندارد، بي دواست گفتمش يک اندکي تسکين آن گفت تسکينش همه سوز و فناست |
انسان هاي بزرگ در باره عقاید سخن مي گويند انسان هاي متوسط در باره وقایع سخن مي گويند انسان هاي كوچك پشت سر ديگران سخن مي گويند انسان هاي بزرگ درد ديگران را دارند انسان هاي متوسط درد خودشان را دارند انسان هاي كوچك بي دردند انسان هاي بزرگ عظمت ديگران را مي بينند انسان هاي متوسط به دنبال عظمت خود هستند انسان هاي كوچك عظمت خود را در تحقير ديگران مي بينند انسان هاي بزرگ به دنبال كسب حكمت هستند انسان هاي متوسط به دنبال كسب دانش هستند انسان هاي كوچك به دنبال كسب سواد هستند انسان هاي بزرگ به دنبال طرح پرسش هاي بي پاسخ هستند انسان هاي متوسط پرسش هائي مي پرسند كه پاسخ دارد انسان هاي كوچك مي پندارند پاسخ همه پرسش ها را مي دانند انسان هاي بزرگ به دنبال خلق مسئله هستند انسان هاي متوسط به دنبال حل مسئله هستند انسان هاي كوچك مسئله ندارند انسان هاي بزرگ سكوت را براي سخن گفتن برمي گزينند انسان هاي متوسط گاه سكوت را بر سخن گفتن ترجيح مي دهند انسان هاي كوچك با سخن گفتن بسيار، فرصت سكوت را از خود مي گيرند |
پادشاه یونان به کوروش گفت:
شما برای پول می جنگید و ما برای شرف. کوروش گفت: هرکس برای چیزی که ندارد می جنگد. هرگز از رودی که خشک شده به خاطر گذشته اش سپاسگزاری نمی شود! از میان دو واژه انسان و انسانیت، اولی در میان كوچهها و دومی در لابلای كتابها سرگردان است. ویكتور هوگو امیری به شاهزاده گفت:من عاشق توام.شاهزاده گفت:زیباتر از من خواهرم است که در پشت سر تو ایستاده است. امیر برگشت و دید هیچکس نیست .شاهزاده گفت:عاشق نیستی !!!!عاشق به غیر نظر نمی کند . جمله ی " نمی تونم بگم غیبتش می شه " به مراتب از این که بگویید طرف چه خبطی کرده، بدتر و آبرو برتر است ... بچه که بودیم دل درد ها را به یک زبان ناله می کردیم ، همه می فهمیدند بزرگ که شدیم درد دل ها را به صد زبان می گوئیم ، کسی نمی فهمد |
اکنون ساعت 07:21 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |