نقل قول:
مرد باید سیبیل داشته باشه ! :24::24: |
آریانا نشد چند بار سعی کردم دوستام بهم میگن گلابی رو سرش نمیچرخه !:d اما من همچنان به سعی خودم ادامه میدم یه روزی کل معلق که میزنم حداقل ! مهم نیته !:d |
هی وای ِ من !
جمع کنید بریم .. صاحابش اومد !:42: کاربران در حال دیدن موضوع: 5 نفر (5 عضو و 0 مهمان) Ghazal.banoo, دانه کولانه, آريانا, bigbang, رزیتا |
حضور امپراطور :cool: |
نقل قول:
نقل قول:
شروین بلده ....هم پیانو میزنه هم گیتار کلا ساز زیاد میزنه ....هلکوپتریم میزنه انواع رقص جدی میگم...کلاس آموزشیم داره ..اینجوری نیگاش نکن ساکته.:d نقل قول:
|
ببخشید من باعث شدم همه ناراحت بشن کوروش ببخشید ناراحتت کردم اومدی یکدفعه رفتی الان من فکر میکنم هنوز از دستم ناراحتی آشتی باشه ؟ جون کوروش ناراحت نشو خوب زبونه دیگه ضامن نداره یه 2،3 باری جای اشتباه بزار نوکرتم :cool: ولی قول دیگه بچه خوبی بمونم،باشه قول |
جم کنید بچه ها شهرداری اومد چوب انار خیس خورده هم توی دستشه میگه این زیر صفحاتتون کاربرهای زیادی با الوان مختلف انلاین میشن تنوع رنگش باعث ازار عابرین میشه
سد معبر کردین اصلا بوی دود سوختگی موتور سایت که بماند همسایه ها رو اذیت میکنه گزارش هم شده بوی پای یکی از کاربران پاتوق باعث بی اشتهایی ساکنین محله آزاد شده جون هر کی دوست دارین پاتونو از کفشتون در نیارین وقتی میاین توی سایت درسته جای راحتیه همه دوستین با هم یا لااقل اونی که این کارو میکنه جورابشو سالی یه بار با خودش حمام ببره 2011 هم گذشت ما نتونستیم یه پولی جمع کنیم این سقف تالارهامونو ترمیم کنیم الان از بخش های مختلفی مثل موبایل و غیره به خاطر بارش فراوان توی اون ناحیه ها سقف سایت داره چیکه میکنه دیگه خلاصه همینا نه بیگ بنگ جان ناراحتی کدومه چیزی که من توی اون تاپیک نوشتم جدی بود و ربطی به حرف 30اسی نداشت من گفتم نشر اکاذیب نکن دوره ی تحصیلی تو با چوب خیس خرده ی انار دست ناظمها که معتقدی ناظمتون میزد و اشهد میخوندین خیلی متفاوته و بچه ها دادشون در میاد که به جرم نشر اکاذیب بندازیمت توی تالار تاپیکهای نیاز به ترمیم |
تبریک
آریانا جون تولدت مبارک
:53::53::53::53::53::53::53::53::53: :53::53::53::53::53::53::53::53: :53::53::53::53::53::53::53: :53::53::53::53::53::53: :53::53::53::53::53: :53::53::53::53: :53::53::53: :53::53: :53: این گل ها هم تقدیم به شما |
جل الخالق
آریانا دیشب 27 ساله بود، امروز 26 ساله شد:d همونطور که پس پریشب فرشته خانوم صبح که شد افسانه روژ شد:d |
نقل قول:
رزیتا جون با فرشته راحت نبودم :d دیدم با افسانه روژ بیشتر احساس آرامش می کنم {شیت شدن}پس فرصت رو از دست ندادم :21: |
اکنون ساعت 09:25 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |