![]() |
اگه میشه یه 2 جفت جورابم به ما بدید لطف کردید! از اون کاغد دورشم بعنوان کتاب استفاده میکنیم! پشتشم دفترچه یادداشته!
|
جناب پوریا خان جورابه ولش کو بیا بگو کنکور چه کردی؟ |
مهر ماه رازی حتما هستم اما 1 سال فررصت دارم نمیدونم چی کار کنم! بخونم تهران آوردم امسال جو پیش دانشگاهی نذاشت!
|
پوريا چه ميخواي قبول شي ؟ خوب بود ايشلا كنكورت ؟
من مدام بعضي از بچه ها رو قاطي ميكنم. |
سروری آقا کوروش! من مکانیکم عالیه و کلی بلدم بهتونم قبلا پیام دادم میتونم 1 تنه ماشین بازی های سایت رو راه بندازم از ایرانی گرفته تا ماشین خارجی و مباحث مکانیک که...
بگذریم مهندسی مکانیک دوس دارم! |
خو ايشلا كه قبول بشي رازي هم گروه مكانيكش قويه استاد زياد داره يه پروفسور ياس داره مال اميركبيره فكر كنم خيلي خفنه دكتر اعلمي رو دارند كه بچه ها خيلي قبولش دارند و بقيه استاداشم خوب هستند طبيعتا سخته و كلي زحمت بايد بكشي اما اينكه علاقه داري خيلي خوبه و واست راحتش ميكنه ان شاالله بياي رازي حتما ميبينيمت البته من ديگه رازي نيستم كارم تموم شده شايد واسه ارشد .
خاطرم هست كه بهم نامه دادي من هم استقبال كردم گفتم كارت رو شروع كن ببينيم بعد اگر لازم شد زحمت بخش خودرو رو بهت ميديم اما خب اقدامي نكردي الان هم دير نيست در بخش خودرو فعاليتت رو شروع كن به قول خودمان بتقانش تا بعد كلي شر بديم دستت . |
پوریا م مهر امسال وایمیسم در دانشگاه رازی ببینم رد میشی از اونجا :15: |
سلام :)
آقا پوریا به فکر نفت باش! زیر نظر علوم نیست زیر نظر وزارت نفته من اگه زمان کنکور میدانستم اینه، برا نفت میخواندم! موفق باشی ایشالله، منال کرماشان |
يه دوستي داريم حالا اسمشو نمياريم ولي هم كچله هم مدير سينماي سايتمون بود برعكس اسمشم سنوي هست ايشون هي سال اولي كه رفت يه لپ تاپ خفن بششان دادنهر روز اقاي وزير دانشگاشان بود
خوششان بود او روز ميگفت بدترين غذايي كه توي سلف ميدادن و نميخورديم مرغ سخاري بود ديه حالا خود داني ولي خو كره نفت چيزه نفت كه سر سفره هامانم هست برين كامپيوتر بخوانين خداس . ادم اگه از نظر مالي تامين باشه بهتره بره هر چي كه علاقه داره من خدا رو شكر به كامپيوتر علاقه وافر داشتم اما اگر اين نبود دوست داشتم نمايشنامه نويسي شايد تئاتر ميخوندم شايدم يه روز شد روزي كه چل مليون پول در اوردم از نرم افزار بعد ميرم سراغ رشته هاي ديگه هم ولو هشتاد و پنچ سالم باشه !. |
نقل قول:
منم میرم دانشکده هنر .. خدا رو چه دیدی .. نمایشگاه خوشنویسی و نقاشی میذارم، موسیقیدان میشم .... چرا جایی هستیم که دوست نداریم؟ |
اکنون ساعت 08:12 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |