![]() |
نقل قول:
ممنون بابت اطلاعات خوبتون! راستش نمیدونم چرا یه حس میگه دانشگاه های تهران از اینجا بهتره! نظرشما چیه؟ ارزشش رو داره بخاطر مهندسی تلاش کنم واسه دانشگاه تهران؟ در ضمن بحث تالار خودرو رو واست میتقانمش! کارت نباشه! ولی باید مدیریتش رو بهم بدی که بدانم چه کار میکنم! البته الان نه ها! بزار ما برادریمون رو ثابت کنیم بعد....! من 1 سال و 4 ماه خداوکیل مدیر سایت خودرویی بودم به خاطر درس کنارش گذاشتم! نقل قول:
نفت علاقه خاصی ندارم اما رشته خوبیه اما به هیچ وجه دوس ندارم استخدام دولت بشم چون به نظر من ارزشش رو نداره! شغل آزاد خوبه! من الان پدرم پیمانکاره و شرکت فنی و مهندسی داریم بتونم راه پدرم رو ادامه بدم خیلی خوبه! هرچند هرکی بلند شده شده پیمانکار اما خوب هرکسی بلد نیست که چی کار باید کنه! حرف های شما واسه ما سنده بعله قبلانم تذکر داده بودی بازم ممنون نقل قول:
نقل قول:
به بازیگری هم علاقه دارم اما ایشالا بعد از مکانیک یه تستی میزنیم! البت بخدا صدام فوق العادس تا حالا چند نفر گفتن آقا برو تست بده برای رادیو و دوبلور و .... بگذریم! ممنون از همتون! |
نقل قول:
كدوم ادم درستي واسه اين چيزا دانشگاه ميره مگه كه احساس نياز كردي اينو توضيح بدي و حسابت رو ازشون جدا كني ! . احساس پشيموني ميكنم از اينكه اظهار نظر كردم . من فرق دانشگاه ها رو با هم گفتم چون اين چيزا خيلي مهمه وقتي اومدي و انواع اعصاب خوردي ها رو درك كردي .. . هر چي كه صلاحته ايشلا همون بشه من ديگه بهتره كه اين مورد حرف اضافه نزنم . |
یه سه جاندادم باوان خه راوی زخمیم وه تیر بژانگی چاوی بوه سه قاتلم دودیده مه سی کوشیامه وونازابرو پیوسی خدانیشتیه ورخی کیشایه چن بدبخت جور مئه مالی رمیایه خدا یه بندس یا فرشتیگه سرگونای خاله یا فرشتیگه چوماهی دمی وازو وسته کئی دل پیر وجوان وه وسوسه خئی او ناز کردنه هر وه خوئی تییدن چه و هیزدای بسی دل شیداکیدن یه سه جانداده ذلف خرامانم اگر زخمیم خوی کید درمانم بووه سه قاتلم شیوه رنگینه وا...خونی صد چومتینه چو گومه وبارگا دوری به گردیام یا نجات یا مرگ ولای بوردیام هرکس مردیه ونیه ایی نازه تا وه قیامت دم قه وری وازه تال تال وه ذلفی کردیه چین چین هر کس کفته دام دی نییلی درچین متین کفته ناو ایی حلقه دامه یقین بزانین کاری تمامه ؟ |
محمد ما دوباره زده جاده خاکی
طی سال چیزی بهش نمیگفتیم که بعدن بهانه نیاره که عصبیم کردین و ال کردین و بل ذوقمه جریحه دار کردین و فلان و از این حرفا خلاصه هی نازشه کشیدیم اونم در ازاش میگفتن دانشگا دولتی براتان میارم لطفا به جمله دقت کنید تکرار میکنم دانشگا دولتی براتان میارم برای ما !!! الان که کنکور تمام شده میگه شبانه رو مث آب خوردن میارم به نظر شما چکارش کنیم؟؟؟ |
اخه بدبختيش اينه كه ديگه رازي شبانه نداره اگه داشت خوب بود مام خيالمان راحت تر بود واسه ياروگه ي خودمان :21:
دانشگاه رازي 3-4 ساله فكر كنم به خاطر اينكه ميخواد صنعتي بشه شبانه رواز ليسانش حذف كرده الان فقط يه رياضي و فيزيك و حسابداري و يكي از رشته هاي ادبيات (تا پارسال ) شبانه داشت مهندسي ها كه اصلا شبانه نداره ولي ان شالله كه روزانه بياره و قالش رو بكنه اذيت بچه ها نكنين يه مرض مسخره اي هست كه در ايام اخر دبيرستان ادم بشش دچار ميشه يه خرده احساس پوچي نسبت به تحصيلات و علم و دانشگاه و اي چيزا بهش دست ميده من خودم يه ذره كرماشاني بازي در مياوردم عيبم ميامد عارم ميامد بدوبدو بكنم براي كنكور ولي توي اين يكي دو سال روزي هزار دفعه به اعضاي خانواده گفتم كه اگه ميدانستم دانشگاه و شخصيت دانشگاهي اينقدر فرق داره با همه چيز اينقدر دانشگاه با دبيرستان فرق داره شش موتوره درس ميخوندم ولي خب حيف كه من نميدونستم ... بنابراين ميتونم درك كنم كه چرا بعضي از عزيزان در اون ايام با اون شدتي كه بايد درس نميخونن تقصيرشون نيست نه كه نخوان نميشه انگيزه ش نيست اونا به قدري كه انگيزه داشتن درسشون رو خوندن دعا ميكنيم كه نتيجه بده نده هم يه خرده مسيرشون طولاني تر ميشه راهشون سخت تر ميشه ولي بلاخره سختي در قسمتهاي مختلف زندگي سراغ ادم مياد و نبايد ازش هراس داشت دنيا به اخر نميرسه سختيش واسه خودشونه واسه من و شما درس نميخونن شخصيت كسب نميكنن پولدار نميشن همه چي واسه خودشونه خوبش واسه خودشونه بدشم واسه خودشونه پس بذاريم اگر اشتباهي هم كردند خودتون تاوانش (كه البته خيلي خطرناك و سخت نيست) رو بدن به درد اينده شون ميخوره خود من كمي مسيرم طولاني شد سختي هايي وسطاش بود اما به اون واسطه خير هاي ديگه اي سر راهم قرار گرفت اينه كه نميشه بلافاصله تصميم گرفت كه ضرر كردند يا نكردند ايشلا كه رازي روزانه خواهند رفت . |
چاپ 29 مقاله ISI و ISC توسط اعضای باشگاه پژوهشگران جوان کرمانشاه
چاپ 29 مقاله ISI و ISC توسط اعضای باشگاه پژوهشگران جوان کرمانشاه |
الان بچه ها ی ذره مغرور شدن
بلند پرواز شدن محمد که دیگه امسال به هر ترتیبی که شده میره دانشگاه چون دیگه فرصتی نداره نره باید بره سربازی که اصلن نمیشه حالا نوبت داداششه زمین و زمان گفتن بره رشته فنی دلایلش رو بهش گفیم قبول نکرد که نکرد آخرشم رفت ریاضی هرچی گفتیم پیش ی مشاور بریم فایده نداشت والا ریاضی سخته باید دوبرابر وقت گذاشت خدا آخر عاقبت همه جوانا رو بخیر کنه مرغشان ی پا داره |
شما چه كار داري به بچههههههه بذار بره رياضي چكارش داري داش عليو عشقه
ايقدر ازمايش نكرده حكم صادر نكنين براي كسي خودش خوب ميدانه چه مكنه و چه نمكنه به علي ويس اگه كنكورشه نتقاند علي آآآآآ. بهترين كارو كردي علي گيان . فرانكه ميذارم توي ليست سياهم از اي به بعد . |
آزمایش کردم خو
محمد چه بود؟ اگه میرفت فنی ی سال میفتاد جلو پیش نداشت اکثر رشته های خوبم میتانس انتخاب کنه آخه ملاک نداشت میگفت فنی جای بچه تنبلاس اصلنم اینجوری نیس پسر عمه خودم همیشه نمراتش عالی بود رفت فنی الانم استاد دانشگاهه به نظر من هر چه زمان میگذره بچه ها بیشتر تو بچگی میمانن بعضی وقتا بابام میگه من 12 سالم بود میرفتم فلان شهر فلان کار رو را مینداختم و میامدم یا محمود میگه 16 ساله بودم اون زمان 300 هزار تومن پول اسکناس ریز میبردم تهران برای بابام لوازم خانگی میخردیم برای مغازش الان نمیتانن ی تیشرت بخرن چار تا مغازه بالاتر بری میبینی کلی گولشان زدن والا دنیا عوض شده |
سلام
امروز 4شنبه من میرم مسافرت شلوغ نکنید تا بر میگردم! البت با گوشیم سرک میکشم براتان منفی میذارم خلاصه گفته باشم راسی نماز و روزتان قبول باشه برای منم دعا کنید سالم برگردم دارم مجردی میرم! خداحافظ |
اکنون ساعت 11:09 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |