سنگی که طاقت ضربه های تیشه را ندارد تندیسی زیبا نخواهد شد از زخم تیشه خسته نشو که وجودت شایسته تندیس است . ( اهورا مزدا )
|
روز پیری پادشاهی هم نمی آید به کار زندگی در خاک بازی طفلان است و بس
|
من به اين نتيجه ي قاطع رسيده ام که، عامل تعيين کننده ي کلاس هستم. اين روشِ شخصي من است که اين جوّ را به وجود مي آورد. و حال و هواي کلاس را روحيه ي روزانه ي من مي سازد. من به عنوان يک معلّم، قدرتي دارم که مي توانم زندگي شاگردانم را شيرين و يا تلخ، کنم. مي توانم تحقير يا تمسخر کنم، صدمه بزنم، يا درمان کنم. روي هم رفته اين پاسخ من است که تشديد يا تخفيف يک بحران و انسان يا ناانسان شدن يک کودک را تعيين مي کند. ************** من و تو با هم میتوانیم بسازیم فقط نباید معلم باشی در هر مقام و نقشی که داری میتوانی بسازی و یا ویران کنی. همیشه در هر روابطی سهم خود را مشخص کنیم. زمانی که عصبانی و دلخور هستی به این فکر کنیم سهم خودمان در بوجود آمدن این مشکلات چی هست. سرزنش خود و دیگران فقط آسیب می رساند. :53: |
اگر دل کندن آسان بود فرهاد به جای بیستون دل میکند
|
مصلحت! این تیغ بی رحمی که همیشه حقیقت را باآن ذبح شرعی میکنند!
قدیمی ها ... همان درگذشتگانی كه یك زمانی هنوز در نَگُذَشته بودند .. ! خوبیشان این است یادت می اندازند فاتحه بخوانی ، فاتحه ی خودت را ... در این دنیا هیچ کس گرسنه نیست.. همه روزی چند وعده گول می خورن!!! وقتی بــا خــدا گل یــا پوچ بازی میکنی ، نترس .. تـــو برنـــده ای .. چون خــدا همیشــه دو دستش پُــره ! |
محبت تنها جوشکاری است که قلب را رایگان جوش می دهد
|
بی عشق انسا بی خداست
و اگر عشق و خدا نباشد انسان چیست . . . |
سر میز "پوکر "زندگی
گول" بلوف " چشمانت را نخور همه احساسم را باختم |
قلاب ها علامت کدام سوالند که ماهی ها پاسخشان می شوند !!!
|
اکنون ساعت 10:22 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |