حاژی مشتی هستی:mad:
|
و اما نازنینم چشم آلوده كجا، ديدن دلدار كجا ؟ دل سرگشته كجا، وصف رخ يار كجا ؟ قصه عشق من و زلف تو ديدن دارد نرگس مست كجا، همدمي خار كجا ؟ سرِّ عاشق شدنم لطف طبيبانه توست ورنه عشق تو كجا اين دل بيمار كجا ؟ هر كه را تو بپسندي بشود خادم تو خدمت عشق كجا، نوكر سربار كجا ؟ كاش در نافله ات نام مرا هم ببري كه دعاي تو كجا، عبد گنه كار كجا |
صبح جمعه بود . مثل همیشه با صدای اذان از جا برخاست . به اطرافش نگاه کرد و بعد ... آرام آرام ابر چشمان زیبایش شروع به باریدن کرد و با صدایی لرزان گفت : -آقا جون ... ! ... آقا جون ... ! ... -چرا نیومدی ؟! صورتش خیس اشک بود ... از جا بر خاست ... آب بر صورتش ریخت و بر دست های کوچکش ... سجاده ای سبز ... چادری سفید ... الله اکبر ... بوی گل یاس فضای اتاق را پر کرده بود و نوری سبز ... اشک از چشمان زیبایش فرو می ریخت و بر لبان خشکیده اش فرو می نشست ... دست های کوچکش را بالا برد ... بالای بالا ... -خدا جون ... خدای مهربونم ... تا کی باید منتظر آقا بمونم ؟ تا کی ؟ -خدا جون ... آقا دلش گرفته ! ... از این همه دو رنگی . از این همه سیاهی ... -خدا جونم سلامتی آقا رو از تو می خوام ... یه موقع مریض نشه !!! |
سلام به همه دوستان |
سلام به همه
ممنون شکوفه جان، منم دلم برا همتون تنگ شده خسته نباشی از امتحان و مریض داری مهبا چند روز پیش اومده بود، ولی اینجا نیومد به هر جال خیالمون راحت شد که حداقل حالش خوبه ادمین عزا داره، حال همه مون گرفته س آره آقا مهدی نیست، بقیه هم نیستن همگی خوش باشید:53: |
کوروش عزاداره ؟؟
|
|
شکوفه خانم درساتو خوب بخون....دل به درس بده میخوام شاگرد اول بشی{داش مشتی} |
نقل قول:
راست گفتی با جواد الان فلکه گاز بودیم جاتون خالی حسین ظهر پیشمون بود سهراب رفته کازرون ، فکر کنم تا یکشنبه اونجا باشه آقا مهدی که نیست اینجا سوت و کوره ، فکر کنم جمعه ها عصر پیداش میشه |
سلام گلهای زیبای بهشتی :53:، رفتم تو پاتوق شیراز ، ولی کسی نبود مثل اینکه اینجا هم کسی نیس ، بهتره برم تو پاتوق کرمانشاه:cool: |
اکنون ساعت 07:16 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |