|
سلام
امروز وقتی داشتم این جمله که در آخر به همه مون گفتی میخوندم حس عجیبی بهم دست داد گفتی: قط اینکه بدانند من اینجا هستم همیشه تو هستی و میدونی چیتو دوست دارم عشق بدون قید و شرطتتو عشقی که قانون وتبصره و مواد نداره هر وقت برگردی با آغوش باز مورد توجه قرار میگیری عشقی که بی ریاست و صادقانه هست عشقی که چشم داشتی از طرف مقابلت نداری عشقی که موقتی نیست و پایدار و همیشگی هست بهم فرصت میدی و میگی هنوز هم دوستم داری من هم به وجود پاکت و مقدست که بهم آرامش میده نیاز دارم امیدوارم من هم بتونم به مرحله ی برسم که بدون قید و شرط دوست بدارم به راستی که یادت آرام بخش قلب هاست:53: |
ايستگاه خدا |
خدايم ، خدايم ، آه اي خدايم ، صدايت ميكنم بشنو صدايم |
ای همدم من در تنهاییم ای زداینده اندوه ها امشب به درگاهت آمده ام مباد که از درگاهت برانییم |
محبوبم تو را می خوانمت اینک اجابت کن مرا
ای منتهای راه رهجویان تو را بر مینای هستی رضا بودن عطایم کن که من همراه هر سختی بجویم گوهر پنهان و زیبای گشایش را |
خدایا شاهد تنهایی ام باش بین غم ها تنها ناجی ام باش پر پرواز من دیریست بسته تو بگشا و در آزادی ام باش اسیر موج های تند خشمم تو آرام دل دریایی ام باش دل خسته خریداری نداره تو خواهان صفای ذاتی ام باش در این آشفته بازار محبت تو تنها شاهد ارزانی هم باش
|
آسمان رنگ خدا گشت بیا پر بزنیم
باغ خورشید پراز چلچله ها گشت بیا سر بزنیم فصل مهمان شدن پنجره ها یادت هست پشت در جای غریبیست بیا در بزنیم یک نفر باز مرا در خود من می خواند پر پرواز نداریم که پرپر بزنیم باز از مزرعه من بوی علف می شنوم جای پروانه چه خالیست بیا پر بزنیم گوش کن ...یک نفر ...آنطرف پنجره ی بسته...تورا میخواند! و نسیم...لای این پرده ی آویخته رامی کاود... تا تو را در یابد، نورخورشید که از منزل پر مهر خدا آمده است...لب درگاه تو در یک قدمی می ماند... قلب این پنجره از دست غم پرده، به تنگ آمده است! پرده را برداریم ، دل این پنجره را باز کنیم..! |
|
ای مهربانترین که مرا در گهواره آرامش خواباندی |
اکنون ساعت 09:35 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |