مردن آن نیست که در خاک سیاه دفن شوم / مردن آن است که در خاطر تو با همه خاطره ها دفن شوم |
تو در پناه خدایی... و خدا هرگز دیر نمی کند |
پروردگارا! کدامين پل، در کجاي جهان شکسته است که هيچکس به خانه اش نمي رسد |
دست هایم به آرزو هایم نمی رسند آرزو هایم بسیار دورند ولی درخت سبز صبرم می گوید امیدی هست،خدایی هست این بار برای رسیدن به آرزو هایم یک صندلی زیر پایم می گذارم شاید این بار دستم به آرزو هایم برسد |
آن سان که تصويرت را در ذهن مرور مي کنم اشک را در چشمانم مي جويم نگران و پريشان از آنم که تو نيز تصوير زيبايت را از قاب چشمانم بدزدي و ديگر چشمانم رنگ اشک را به خود نبيند و دستانم گرمي دستانت را از دست بدهد |
هيچگاه کسي رو نا اميد نکن چون ممکنه اميد تنها چيزي باشه که اون داره |
کسی باش که عمری با تو بودن ، یک لحظه ، و لحظه ای بی تو بودن ، یک عمر باشد |
اگر تمام خاک زمین باشی تنها مشتی از تو کاقی است برای آنکه تا ابد بپرستمت |
هر کس به طريقي دل ما مي شکند بيگانه جدا دوست جدا مي شکند بيگانه اگر مي شکند حرفي نيست از دوست بپرسيد که چرا مي شکند? |
پس هستم ...! اينچنين ميگذرد روز و روزگار من ... من روز را دوست دارم ، ولی از روزگار می ترسم ...!!! حسين پناهی |
كفاره شراب خواريهاي بي حساب ,هشيار در ميانه مستان نشستن است. صائب |
زندگی زیباست زشتیهای آن تقصیر ماست، در مسیرش هرچه نازیباست آن تدبیر ماست! زندگی آب روانی است روان میگذرد... آنچه تقدیر من و توست همان میگذرد |
دیگران را ببخش نه به این خاط که انها سزاوار بخششند زیرا تو سزاوار ارامشی زرتش |
سکوت تنها دوستي است که هرگز خيانت نمي کند |
بدان همواره آنکه برای رسیدن به تو از همه چیزش می گذرد روزی تنهایت خواهد گذاشت، این هنجار دردناک زندگی است . ارد بزرگ |
درون درگه عشق چه محتاج نشستم تو هر شام مهتاب به یادت شکستم تو از این شکستن خبر داری یا نه؟ هنوز شور عشق و به سر داری یا نه؟ هنوزم تو شبهات اگه ماه و داری من اون ماه و دادم به تو یادگاری |
دل من باز گریست قلب من باز ترک خورد و شکست باز هنگام سفر بود و من از چشمانت میخواندم که به آسانی از این شهر سفر خواهی کــــــــرد واز این عشق گـــــــــــــــذر خواهی کــــــــــــــــــــــــرد و نخواهی فهمید ...............بی تو این باغ پر از پاییز است |
عبرت چه واژه زيبا اما غريبي است... !شنيدم آنان كه از گذشته خود عبرت نمي گيرند چاره اي جز تكرار آن ندارند و آنجا بود كه فهميدم چرا زندگي ما تكراري است |
این منم
نقطه سیاه روزگار تو ... که روزی پایان یک جمله خواهد شد |
براي داشتن چيزي كه تا به حال نداشتي بايد كسي باشي كه تا به حال نبودي! |
عشق یک واژه نبود... یک حادثه بود... شایدم خاطره بود که فراموش نشد... یا حضوری که دگرگونم کرد...........پر پروازم کرد بردم از وادی شک.....................پر ایمانم کرد اشک بخشید به من و شعوری پرشور... که دگر عقل به پایش نرسید! حال، من ماندم و عشق... و من آشفته ترین خواب زمان خواهم شد |
ان زمان که باید دوست بداریم کوتاهی میکنیم ان زمان که دوستمان دارند لجبازی میکنیم و بعد...برای انچه از دست رفته آه می کشیم |
چقدر به تو نزدیکم تنها دو وجب و نیم آن هم با وجب من کاش مقیاس نقشه دیواری ام کوچکتر از این بود |
گوش هايت صداي مرا نمي شنيدند
من فرياد مي زدم اين من بودم سکوت را فرياد زدم تو نمي شنيدي چون صدايم عاشقانه بود ديگر هيچ نمي گويم. سکوت |
وقتی از کسی که دوستش داری هیچ خبری نیست خوشحال باش ! چون حتما حالش خوبه و همه چیز رو به راهه که از یادش رفتی |
هميشه اشك اونايي كه به فكرمون هستن رو در ميياريم و هميشه واسه كسايي كه به فكرمون نيستن اشك ميريزيم هميشه به كسايي كه اصلا به يادمون نيستن فكر مي كنيم و هميشه كسايي كه اصلا فكرش هم نمي كنيم به يادمونن |
اگر از پايان گرفتن غم هايت نا اميد شده اي ، به خاطر بياور زيباترين صبحي كه تا به حال تجربه كرده اي مديون صبرت در برابر سياهترين شبي هستي كه هيچ دليلي براي تمام شدن نمي ديد |
دونی وقتی خدا داشت بدرقه ام می کرد بهم چی گفت ؟ جایی که می ری مردمی داره که می شکننت ، نکنه غصه بخوری تو تنها نیستی ، تو کوله بارت عشق می ذارم که بگذری ، قلب می ذارم که جا بدی ، اشک می دم که همراهیت کنه ، و مرگ که بدونی بر می گردی پیش خودم |
من چند سال از تو بزرگترم فقط همین ؛ من جاده های بیشتری دیده ام فقط همین ؛ شاید کمی بیشتر دویده باشم فقط همین . همه ی اینها به این معنی نیست که "عاقل تر"م شاید تنها سختی بیشتری کشیده باشم فقط همین |
به شانه ام مي زني که تنهايي ام را تکانده باشي ؟ به چه دل خوش کردي ؟ تکاندن برف از شانه هاي آدم برفي ؟ |
دنیا همیشه اون طوری كه فکر میکنی پیش نمیره چون خیلی بهتر از اون در پیشه |
|
تو ممکن است در تمام دنیا فقط یک نفر باشی، ولی برای بعضی افراد تمام دنیا هستی |
الهی....من اگر بد کنم تو را بنده های خوب فراوان است.اما اگر تو مدارا نکنی ,مرا خدای دیگر کجاست ؟؟؟؟؟؟ |
من تو اين دنيا سه تا دوست دارم …خورشيد ،ماه و تو . اولي رو واسه |
گر صخره و سنگ در مسیر رودخانه زندگی نباشدصدای آب هرگز زیبا نخواهد شد |
این منم
نقطه سیاه روزگار تو ... که روزی پایان یک جمله خواهد شد |
زیبارویی که می داند ، زیبای ماندنی نیست ، پرستیدنی است
|
فكر كن توي يه دنياي شيشه اي زندگي مي كني پس به سمت كسي سنگ پرتاب نكن..چون اولين چيزي كه خراب ميشه دنياي خودته |
آن که بی دلیل مرا به در آمدن آفتاب امید می دهد ابله دلسوزساده ایست که نمی داند نومیدی سر آغاز دانایی آدمیست*سید علی صالحی |
اکنون ساعت 09:38 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |