سلطان محمد خدابنده
چرا از ميراث تمدن ايراني خفاظت نمي كنيم و اجازه مي ديم مقبره كوروش و پاسارگاد به زير آب بره؟ |
به خاطر اینکه به نفع بعضیا نیست و با اعتقاداتشون مغایرت داره و به قول خودشون واسه دوران شاهنشاهی هست و....که در این مقال نگنجد
بدترین بازیگر سینمای ایران؟ |
:confused:اين پسره كه توسريال جراحت اسمش امير حافظ بود
چرا فوتبال بي رحمه؟ |
چون یه جاهایی هست که واقعا شانس بازی رو بر می گردونه
مثلا تیمت اینور داره چپ و راست حمله می کنه توپ می خوره به تیر همون توپ بر میگرده اینور گل میشه این بی رحمی فوتبال رو من زیاد حس کردم بدترین بازیگر سینمای ایران(نه سریال و تلویزیون!کسی که تو فیلمهای سینمایی بازی کرده باشه)؟ |
:dآها راست ميگيا
:rolleyes:محمدرضا گلزار مخصوصا" اوايل بازيگريش بدترين بازيكن فوتبال؟ |
حسین بادامکی و علی علیزاده(البته چون می خواستم از آبی و قرمز باشه اینارو گفتم)
بهترین بازیکن فوتبال تاریخ فوتبال جهان؟ |
رونالدو-مارادونا-پله
بهترين روز فوتباليت؟ |
هيچ روزي از فوتبال متنفرم
آتوسا كي بود و چكار كرد؟ |
نمی شناسمش ولی بهترین روز فوتبالیم چند روز بود روز بازی با برق-روز بازی با پیام-روز بازی با دالیان-7اسفند 83 و روزی که پیروز اون گل خاطره انگیز رو زد و روز قهرمانیهای اس اس و بردهاش مقابل قرمزها-
خارجی هم روز برد 6-0 میلان مقابل اینتر در 11 می 2001-روز برد مقابل یووه تو فینال لیگ قهرمانان-روز بازی با منچستر و برد 3-0-روز بازی با لیورپول و برد در فینال سی ال-روز قهرمانی ایتالیا-روز بازی با آلمان تو نیمه نهایی-و...روز بازی با سپاهان این فصل هم خیلی حال داد البته روزهای خاطره انگیز زیادی با اس اس دارم که در این مقال نگنجد بدترین روز فوتبالیت؟ |
روزي كه پرسپوليس دقيقه آخر به سپاهان گل زد وقهرمان ليگ برتر شد{شیت شدن}
روزي كه به استراليا 2 تا گل زديم ومساوي شديم و رفتيم جام جهاني{جشن پتو} زيباترين زمان زندگيت؟ |
اکنون ساعت 03:38 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |