نه بابا ، این جواد در حال فراره ، تا میرسم بهش میره یه جای دیگه
|
بدو بدو
به به سلام اقا mahdi بلاخره یه گل پیدا شد:53: ، حالا بدو دنبالم ، اگه منو گرفتی . هیشکی نمیتونه منو بگیره:24::24::24: |
|
مهم
سلام این خبر تعقیب و گریز من و اقا مهدی رو باید غزل خانم تو شبکش پخش کنه البته ، به طور کامل تا که بچه ها بدونن اقا مهدی با چه رنج و مشقتی تونست منو بگیره ؛ غزل خانم زحمت کشیده و این خبر رو از شبکه رادیو ییتون پخش نمایید . با تشکر:cool: |
نقل قول:
مخصوصا گلبرگ جون آره من و مهرگان رقابتی می خونیم واقعا هرکی کمتر بخونه برنده اس! اما مهرگان اونم نمی خونه! مشکوک می زنه!:d{داش مشتی} نترس من خودم عروست می کنم فقط 50% اون طرف هم اوکی بشه!:21: |
دعا....
آنا مینا جون، آقا مهدی، آقا حسین، شکوفه جون، رزیتا خانوم، فرگل جون، غزل بانوی گل، آریانای46 ساله،آقا سهراب آقا مهدی اچ ای آقا جواد و اینا و اینا کجایین؟{قیژه}
بچه ها می دونین چیه؟ منو مهرگان گناه داریم!_:2: آخه رشته ما بخدا درسهای یه واحدیشم پروژه داره!{قاط} ما ترم قبل برای آزمایشگاه پایگاه داده 5 نمره پروژه تحویل دادیم. خو پس برامان دعا کنین! نه فقط ما، برای همه اونایی که امتحان دارن من خودم برا همه آروز موفقیت می کنم!:53:{پپوله} |
سلام به همه |
خوشحالم که اینجام
سلام بر همه ی دوستان عزیزم
چند وقتی به خاطر کارهایی که داشتم کنارتون نبودم دلم براتون خیلی تنگ شده بود ممنونم که به یادم بودین و ببخشین که نگرانتون کردم درسته که نبودم ولی ولی هر روز پست ها تون رو با گوشی می خوندم تا رو هم تلنبار نشه هیچی هم درس نخوندم و زمان زیادی هم نمونده تا کنکور ارشد ولی باز خدا بزرگه به همه کسانی که تازه اومدن خوش آمد میگم به کسانی که ترفیع درجه داشتن تبریک میگم به کسانی هم که تولدشون بوده تبریک میگم و شرمنده همگی هستم خیلی دوستتون دارم |
:dمودم گرفتیم |
خطر خندیدن
|
اکنون ساعت 07:57 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |