:dقرار نشد سوال هاي سخت بپرسي
ولي فكر كنم چون ميخواد دستو حتما" بسوزونه:p چرا پاييز زيباست؟ |
براي اينكه يادمون بندازه هميشه متين و افتاده باشيم تا بيشتر اطرافمون را روشن كنيم نه متكبر و سر رو به بالا
مي دونستين يوتاب خواهر آريوبرزن يكي از فرماندهان لشكر ايرانيان كه در مقابل اسكندر بود ايستادگي كرد تا مرد. از نظر شما كدام زن ايراني قهرمان مهمي بود؟ |
من که ازین آدما ندیدم:d
ولی حتما" دلشون نمیخواد که شوخی کنن:mad: چرا عصر جمعه آخره غمه؟ |
نقل قول:
نمیدونم چرا من عصرهای جمعه انگار هر چی غمه میاد تو دلم_شکات یکیش فکر کنم بخاطر این باشه مدرسه که میرفتم عصر جمعه باید زود کارهای عقب افتادمونو انجام بدیم که صبح باید بریم مدرسه... یکیش هم اینه من که جایی واسه رفتن ندارم...اینجا بیشتر جاها تعطیله_:2: اگه با یکی خاطره داشته باشی ودلت واسش تنگ بشه ولی ازت دور باشه چیکار میکنی؟ |
چون به یکی از این موارد فکر میکرده: |
تا اونجایی که حافظه یاری میکنه علتش شاید این باشه که چون نور دارای طول موجهای مختلفه وقتی وارد جو زمین میشه ازهم جدا میشن و وقتی هم وارد آب دریاها میشه چون آب ضریب شکست داره با یه ذره انحراف وارد آبها میشه ولی چون رنگ آبی طول موج کمتری داره روی سطح آب باقی میمونه ولی رنگ نارنجی چون طول موج بیشتری داره از سطح آب عبور میکنه بعضی مواقع هم که آسمون ابریه رنگ دریاها سبز میشه علتش شاید این باشه که ابرها رنگ آبی رو به خودشون جذب میکنن و از طرفی رنگ سبز طول موج کوتاه تری داره روی سطح آب باقی میمونه
اگه چیزی غیر از اینه کسی میدونه توضیح بده سوال جالبیه اما سوال اینجانب:این گوینده های خبر همه خبرا رو که میخونن حفظ هستن ؟آخه وقتی خبر رو میخونن همش چشمشون به ماست |
نه گوینده ها متن رو از توی یک مونیتوری که دقیقا زیر دوربین قرار دارد و در واقع با دوربین حرکت میکنه به خط درشت نوشته شده می خوانند که زاویه دید آن مانیتور و دوربین طوری است که انگار به دوربین نگاه میکنند.
قبلن ها تا قسمتی حفظ و بعد از پخش تصویر از روی کاغذ میخوندند. |
چون نیفته:d
چرا پنج شنبه ها خیلی خوبه؟ |
چون ترسناکه_:2:
مگه بعضی ها نمی ترسن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا دوست خیلی خوبه؟ |
چون میتونی بیشتر چیزایی(راز) که تو دلته بهش بگی.. البته نه همه;)
چرا وقتی زیاد زیر دوش آب بمونیم بدن طراوت خود ش رو از دست میده و پژمرده میشه خصوصا نوک انگشتها و پاها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused: |
اکنون ساعت 03:15 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |