نقل قول:
مهدی هفت رنگ :24::21::24::21::24::21: نقل قول:
نقل قول:
اونوقت شما دنبال کاراگاه میگردید:24::21::24::21: مهدی رنگارنگ اینقدر حقوق میگیرییه کمکی هم به ما بکن :24:;):21: ارادت دارم خدمت همه کاربران |
نقل قول:
نقل قول:
این قدر میخندی دل درد نگیری |
|
[QUOTE=GolBarg;240424]
افسانه جان من وایمکس ایرانسل دارم... |
دقت کردین فقط یه ایرانی میتونه بعد از چند روز کنگر خوردن و لنگر انداختن و استراحت وقتی پاش میرسه خونه خودش بگه آخیش هیچ جا خونه خود آدم نمیشه!!! :d |
نقل قول:
اما به دلایل مختلف از جمله محبوبیت و عدم سوت و کوری قهوه خونه بعلت حضور ایشون مصلحت نبود بهشون دست بند بزنیم{داش مشتی} نقل قول:
فعلا درساتو خوب بخون وگرنه سر حرفم هستما;) آریانا داره دلاراشو میشمره:21: |
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
|
اول سلام :53: |
دردسر
نقل قول:
یعنی اینکه .... خیلی زور داره کلی هزینه بدی ...خط با سرعت بالا بگیری .... که همیشه بتونیم استفاده کنیم... ولی در طول هفته 4 روزش قطعه ( البته تو این یه هفته ده روز اینجوری شده ) تازه به خاطر همین بری یه خط ایرانسل هم بخری ... هر دقیقه هم بری شارژ برای این سیم کارته بخری ........ هر دفعه هم 20 دقیقه تا نیم ساعت باهاشون صحبت کنی تا مشکلت حل شه ولی نشه ... تجسم کن ببین چه شکلی میشیم {قیژه} |
سلام
سلام به همه دوستداران پی سی سیتی :cool: :24::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::24: برد استقلال رو به همه ابی ها تبریک می گم:65: |
اکنون ساعت 07:14 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |