سلام |
سلام بروبچ{داش مشتی}
مادر جان شکوه مگه خندیدن جرمه شما عادت داری به همه چی گیر بدی شدی داروغه سایت{قاط}{قاط}{قاط}{قاط} :24::21::24::21::24::21::24::21::24::21::24::21::24:{داش مشتی} خنده بر هر درد بی درمان دواست منم زیاد میخندم تا هیچوقت مریض نشم (خدا خودش رحم کنه)یه کاری بکنید مادر جان شکوه نخونه سلام سبزه نارنجی منظور بدی نداشتم عزیئئئئئئئئئئزم شما بزرگتری ببخش بخشش از بزرگانه ارادتمند همه کاربران پی سی سهراب هاژی دوستتون دارم یه دونه ولی مردونه |
نقل قول:
خوب بخند اصن هیچی ننویس فقط آیکون خنده بزار دوقبضه مریض نمیشیا:d |
نقل قول:
سلام شکوفه جون ...ممنون ایشاالله ..هر کجا هستی خوش باشی:53: |
سلام به همه:53: |
بدون شرح
سلام :53::53::53: زیبای بهشتی امروز خیلی کسل هستم ، اصلا حال و حوصله ندارم، چیزی برای گفتن ندارم . طبق معمول ... نفر اول تا سوم این گل مال اونهاست:cool: |
سلام:)
تقدیم به همه ی کاربران عزیز: خاطرمان باشد به یاد هم باشیم. شاید سالها بعد در گذر جاده ها بی تفاوت از کنار هم بگذریم وبگوییم آن غریبه چقدر شبیه خاطراتم بود... به یاد هم بودن قشنگ ترین هدیه ای است که نیازی به با هم بودن ندارد... |
سلام خاله رزی |
سلام به همگی دوستان
:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53: تقدیم به تمامی دوستان |
21/10/1390
سلام بچه ها خوبین
خوشین سلامتین بهترین احوال شما ...... :d بله امروزیه امتحان دادیم امتحان که نبود بله استادیم(مثل بابا شاه بخونید):dبرای 5 تمره پایان ترم یه امتحان صد نمره ای با 60 دقیقه وقت گرفت:mad:{قاط} بله بعد منم انقد خوب :65:خونده بوذم که کمتر از نیم ساعت همه سوالا رو جواب دادم{قاط} بعد از هفت هشت سال امروزامتحان تشریحی با این عظمت تو دادم :p (چون پیام نوری بودم){قاط}بله حتما بعدا نمره های درخشانمو در همین سایت رو نمایی خواهید کرد ;) |
اکنون ساعت 09:14 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |