نقل قول:
آنا خدایی دروغ چرا اوجورم خوشم نمیاد!{داش مشتی} نقل قول:
« داشتم می رفتم برم، دیدم آمد گرفت نشست، گفتم بذار برم بپرسم ببینم میاد،نمیاد، دیدم میگه نمخام بیام! برو بذار بگیرم بخواوم!» :) نقل قول:
چرا کنجکاو شدی؟ دوس نداره با آقایون صحبت کنه!:p نقل قول:
با من فقط قهر نکن! یک کیفی داره قهر کردن! بچه ها من رسما از الآن ده دقیقه قهرم صرفا به نیت تجدید قوا!:21: نقل قول:
پسر دایی اینجا تا شماهستی ما لنگ می ندازیم آقا!:cool: |
نقل قول:
به به فرانک خانوم از این ورا :d صفا آوردید. (مهبا بدو بیا صفا هم با فرانک خانوم اومده :d) نقل قول:
هنوز پلیر رئیس خونه نرسیده یا اومده من چون آدرس محل کار رو دادم و امروز تا 7 شب جایی دیگری بودم خبر ندارم یا نیومده نقل قول:
اگه دیدی کامپیوتر نمیفهمه چی میخواهی خیلی با احترام یک مشت محکم بر روی کیس می زنی اگه فهمید که هیچ اگه نفهمید از پنجره آویزانش میکنی تا کمی بترسه یهو نندازیش بیرون:d دیگه چیزی برای حرف زدن نبود گفتم گیر بدم به آنا :d دیگه گیر نمیدم بابا;) این کنتور که میندازیم مثل حضور غیاب است که طبق اون حقوق میدن :d ************** دیشب جواب نوشته بودم اما تا خواستم ارسال کنم اینترنت قطع شد. جمیعا حالتان خوبه |
سلام :53: |
|
نقل قول:
سلام آقا مهدی من واقعا دیگه نگران صفا بودم گفتم شاید با فرگل گیان رفته ماموریت :d پس روز یکشنبه منتظریم از پلیر رئیس خونه برامون بگی :) |
جمیعا سلام
همچنان به دعا کردن برای اوناییکه امتحان دارن ادامه بدین!:53:{پپوله}:):cool: نقل قول:
نقل قول:
مرسی رزیتا جون خودمم خیلی خوشم آمد! تازه بعدش به این نتیجه رسیدم که چقدر مه خودم اوجوری حرف زدم حواسم نبوده!:d |
تعطیلی
مثل اینکه امروز کسی خیال نداره بیاد یه سر اینجا ..... مثلا تعطیله ها .... نکنه رفتید ........ گشت و گذار {قاط}
باشه نیاید من هم دارم میرم:65: |
سلام به همه دوستان
:cool::cool::cool: :cool::cool::cool: :cool::cool::cool: |
سلام دوستای خوبم
نقل قول:
کی توی این ایام امتحانات حوصله بیرون رفتن داره؟؟؟؟؟:confused: |
ترانه گل گلدون-سیمین غانم
|
اکنون ساعت 11:34 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |