![]() |
ISI - ای اس آی - رتبهبندی پژوهشگران پراستناد ایرانی در پایگاه ISI اعلام شد
|
سلام من تازه عضو سايت شدم.اهل سنندجم. اميدوارم منم به جمع خودتون بپذيريد.
|
نقل قول:
سلام اناهیتا خانوم خوش اومدین:) امیدوارم اینجا لحظات خوبی رو داشته باشید:53: اتفاقا مدیر بخش کرماشان هم اناهیتا خانوم هستن |
نقل قول:
|
اي خو قرار بود برف بياد كه ! ما برف ميخوايم يالا ما برف ميخوايم يالا .
بازم شكر باران هم كه عاليه ولي واقعا همه جا برف مياد مام دلمون ميخواد تازه بنده متولد اون سال سخته ! هستم 67 همون سالي كه گرگ چند نفرو خورده برف بياد كمي بيفتيم دس پامان بشكنه :d . اقا كرايه تاكسيا بعضا خيلي غير منصفانه نشده ؟ من شده از سه راه مسكن تا در دانشكده فني 350 تومن دادم حدود 3 دقيقه راهه . آآآآا در ضمن الان اولين دفعه اي هست كه ايام امتحانه و من مشكلي ندارم و ميتونم امتحان داراي بيچاره رو مسخرهههههه كنم اذيتشون كنم آزادي آزادي آزاديييييييي آناهيتا خانم از سنندج به جمع ما خوش اومدي له سنه ي به ريز قه و م و عه شره ت فره-مان هه س . |
سنندج
|
سلام به همگی:53::53: |
:53::53:مرسی ازتون بچه ها:53::53:
|
برف عزيزي مياد والا من ميخواستم فردا شوكي شفق برم دانشگاه اما به نظر ميرسه نظر به ساعت 1.20 صبح و دير خوابي معمول و برفي بودن فردا نرم
اميدوارم صب پاشديم يه گز برف نشته باشه. |
له ریژه برف اواره...
|
اکنون ساعت 12:05 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |