![]() |
|
|
ﺑﻪ ﺩﺍﻭﻱ ﺯﻭﻟـﻔﻲ ﺧــﺎﻭﻱ ﺗــﯚ ﺋــﻪ ﺳﻴﺮﻡ
ﻣﻪ ﻛﻪ بێ ﺑﻪ ﺵ ﻟﻪ ﻋﻴﺸﻘﻲ ﺧﯚﺕ، ﻓﻪ ﻗﻴﺮﻡ ﺋـﻪ ﮔﻪ ﺭ ﭼﻲ ﺗﯚ ﺷﻜﺎﻧﺪﺕ ﺷﻴﺸﻪ ﻛﻪ ﯼ ﺩڵم ﺑــﻪ ڵاﻡ ﻫــــﻪ ﺭﮔﻴﺰ ﮔــﻮڵم ﻧﺎﭼﻲ ﻟــﻪ ﺑﻴﺮﻡ |
لهئهم عیده بهعیـــــدم من له دیداری ڕهفـــیقانم خوا سا تۆ قهریبم کهی له خوانی وهسڵی یارانم لهلایه عوشرهت و شــــادی لهلایه گهردن ئازادی ئهمن کهوتوومه ناو داوی حهریقی ناری هیجرانم حهریق |
مەولەوى ئەم قەسیدەیەى بە بۆنەى جەژنى قوربانەوە وتووە .. قـــوربـــان ! قـــوربــانــەن، جــەژنــەن، شــادیــیــەن دەس نـــە گـــەردەنــەن، ڕۆى ئـــازادیـــیــەن هـــەى دەس بـــۆس دەس بـــۆس وەش نــیـگـارانـەن خــەیـــر پـــا بـــۆس پـــا بـــۆس خـــاتـــر دارانـــەن |
وهره مهیگێڕ دهمهوێ ئهوشۆ خهمی دڵ کهم کهم |
عـهجــهب ئهستێرهشهو ههڵدێ لهتـاوی خوسرهوی خاوهر بــهڕوی تـۆم دیـــده ههڵنـــایــــه شهووڕۆژ گــهرچی بێدارم تــهبیبی من دهبێ دهخلی ههبێ ساحێب ئیشارهت بێ مــهگــــهرچـــاوت بزانــــێ من لـهبهرچی مهست و بیمارم، نــالــی |
شاعيرم جونكه عه شقي جاوى تؤم بيم ده لين شيت عاشق و شئيت وشاعير هه رسيكي بؤ من ده شيت بيئمخؤشه بيئم بليئن شيئت-كئ وه كو شيءت راستكؤيه عاشقم بؤيي رازيم بيئم بليئن هه رجى نه شيئت كه سيئك عه شقى له دل بيت حازره دل ببه خشيئت شاعير كه كرا به شيئت بئ شك ده توانئ و ده شيت ده بمه شه هيد ى عه شق و ناوم ده كرئ به مان شيئت له به رؤي رهش ده نوسري برسه ى عاشقي سه ر شيئت |
|
|
اکنون ساعت 01:51 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |