نقل قول:
|
سلام
سلام به جمیع دوستان........{پپوله}:53:.
چه عجب اینترنت ما وصل شد .......:d کسی اینجا نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟:rolleyes: |
سلام برو بچ
همگی خوبید انشاالله میبینم که کل حسین منم پیداش شده کجا بودی نبودی مستر آقا مهدی اچ ای... چطوری تو پسر من نمبینی خوشحالی جواد آقا تو چطوری گلم چه خبر گل مل تازه؟ مهدی سبزه نارنجی داش خوبی تو چه خبر از پایتخت مملی تو چکار میکنی حالت خوبه علی P80تو چکار میکنی کی بریم مادر جان شکوه ولنگه جان شما چکار میکنید مادر جان امتحانات رو خوب دادی انشاالله معدلت 20بشه بانو سوسانو شماهم خوبید انشاالله افسانه خانم شماخوب بیدید آقا بهنام.گلبرگ .فرانک.اریانا.مهباووووووووهمه وهمه براتون سلامتی ارزو میکنم ارادت دارم خدمت همگی |
نقل قول:
ماشاالله چه حافظه ای داری .... هیشکی رو از قلم ننداختی _چپله:78: |
آنا حاضر!
سلام هاژی! ممنون! فردا و پس فردا امتحان دارم بیام ببینم کسی اینجا نیس لشکر کشیه ها! اااااااا؟پسردایی مهدی کو؟{قیژه} |
|
QUOTE=مهبا;240986]سلام آقا مهدی من واقعا دیگه نگران صفا بودم گفتم |
جهت رفع گیر مادر حان شکوه
مادر جان وووووووویعنی همونایی که اسم نبردم اگه بخوام همه رو اسم ببرم باید Nصفحه بنویسم :24::21::24::21::24::21::24::21::24::21::24::21::24: :24::21::24::21::24::21::24::21::24::21::24::21::24: مهدی سبزه نارنجی منظورم پایتخت قهوه خونه(خودت)هستش عزیزم:53: بانو سوسانو شما کوتاه بیا من قول میدم خودم پاتوق رو بچرخونم:41: دوستدار شما هاژی:53::53::53::53: |
تسلیم
خدا بهم رحم کنه:63::42: |
سلام به همه :53:
امیدوارم همگی خوب خوب باشید من بازم سردرد دارم "قبلا نمیدونستم سردرد چیه" :rolleyes: |
اکنون ساعت 11:57 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |