فرانک جان خوب من نیدونستم شما هم قره شو دارین :p
شنا یه دوره اموزشی چند سال پیش رفتم خوب یاد نگرفتم .._:2: ولی امسال قصد دارم حتما برم بصورت حرفه یی :d یه کرال پشت میرم خسته میشم وسط استخر میرم زیر اب :21: به نظرم بهترین ورزشه..من عاشقشم..{داش مشتی} غذای دریایی که دوست داری چیه؟ |
نقل قول:
نقل قول:
خزر ؟؟! اسمش "دریای مازندارنه" نه دریای خزر ! درست مث همین خلیج پارس خودمون که بش میگن خلیج "عربی" ! نقل قول:
----------------- دریا .. چه حسی بهت میده ؟ |
دریا حس آرامش - کنجکاوی که ببینم زیرش چیه- حس شنا کردن
آبشار چه حسی بهت میده؟ |
نقل قول:
-------------------------- تاحالا با چنگال ماست خوردی ؟:d |
نقل قول:
آره خیلی کیف میده ..این قدرت داشته باشی ماست نریزه ..من بلتم :5::5: تا حالا انگشت تو چشم کسی کردی؟ :21: |
سال دوم دبیرستان باور کن کردم ...پسر رفت به ناظم گفت:24: یادش بخیر... خاک بر سر بچه ننش:d
کوروش کچله یا مودار؟ |
اگه میخوای ترس رو احساس کنی، دل شب که هیچ کس لب ساحل نیست تنها برو کنار دریا ببین چه ابهت و ترسی داره دریا .
نعرها و غرش موج ها واقعاً آدمو میترسونه اونجا میتونی قدرت خدا رو ببینی . حتماً دوستانی که به مناطق ساحلی تشریف میاره یه امتحان کنن حس و حاشون رو بیان بعداً اینجا بگن . |
نقل قول:
|
آریانا فک کنم اون موقع فیلم صمد اقا زیاد میدیدی :21: کار خطرناکیه حسسسن
اقا مهدی من اصلا نمیخوام ترس رو ببینم _:2: ترس تجربه کردم و ازش فراریم واسه همین موقعی که دریا ارومه میرم کنارش :d البته یزد که فعلا داریم سرخ میشیم {قاط} واسه کوهنوردی چه وسایلی لازم داریم ؟ |
واسه کوهنوردی قلیون ـسیگار ـخر که تا بالای کوه بریم باهاش
رشته کوه آلپ توی چه کشوراییه؟ |
اکنون ساعت 03:31 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |