این قطعی اینترنت رو اعصاب راه میره :rolleyes: چرا می خواین بزنید ...._:2: من که همه رو نمی شناسم ....:rolleyes: پس نتیجه می گیریم به آقای سهراب خان گیر بدین.:d آقا سهراب چه وضعشه ماشاالله با این حافظه چرا بقیه ی دوستان رو از قلم انداختید ..{قاط} |
سلام به همه همه همه دوستان انشا الله
همگی سالم وسلامت باشین:53::53::53:{پپوله} |
بابا من از الان به بعد دیگه اصلا اسم هیچکس رو نمیارممرافهمرافهمرافه
بابامن 9000000عضو رو چطوری اسم بیارم هرکی از هر جا میاد میخواد به من گیر بدهمرافه{قیژه}مرافه{قیژه}مرافه دکی خانم مهدی هفتاد رنگ افسانه خانم اگه راست میگید خودتون همه رو نام ببرید بعد گیر بدیدمرافه{قاط}{B Adabi} اصلا هم ارادت ندارم خدمتتون |
|
نقل قول:
آقا سهراب لطفا کمی آروم و به خودتون مسلط باشید ........... :5: :rolleyes: نقل قول:
حاج سهراب ......قوی باش و استقامت کن ... مقاومت کن هر کاری میتونی برای نجات خودت انجام بده ...:d:) |
|
آقا آنا هرچی ! شدیدا عصبانیم!
اگه از عقوبت الهی نمی ترسیدم چند نفر رو میکشتم!:mad: این مردم چه شونه؟:mad:_:2: نباید بگم ولی نگم می زنم به کوه: رفتم پرینت بگیرم(پـَ نـَ پـَ نیست!) خانوم کنار آقای همکارش پشت سیستم نشسته بود اینقدر بهش گفتم خانوم میشه پرینت بگیری؟ میشه بری بیاریش؟ میشه بشماریش؟ میشه...؟ حواسم پرت شد صفحه جلد پشت رو که باید برعکس می ذاشتم مثل بقیه گذاشتم غلط سیمی شد! یه ساعت و نیم برای یه کار ده دقیقه ای اونجا بودم چون خانوم از هم صحبتی همکارش دست بر نمی داشت!!!!!!!!! دیگه آدم که قرار نیست برا اینجور چیزا هم اعصابش خورد بشه؟ بعد یه جوری ادمو نگامیکنن که یعنی" توکه حالیت نیست"! خدایا.... بسه دیگه!{قاط}:20::20::20::20::20::20::20: |
نقل قول:
نکنه وایسادی هولش بدی جلوی دوستان :d اگه راست می گی شونه به شونه ش باش:21: حاجی سهراب فکر نکنم این طرز دوستی باشه به حرفاش اعتماد نکن من که به دوستیش شک کردم.....:39: نقل قول:
|
سلام به همگی دوستان جمیعا :cool:
اگر خدا قبول کنه یه نسیمی وزید و ما رو به این سمت کشوند تا یه احوالی از دوستان پرسیده باشیم . همگی شاد باشید ...:53: |
|
اکنون ساعت 11:28 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |