از عیبهای مردم آنچه از نظرت پنهان است، مخواه که آشکار شود،
زیرا آنچه بر عهده توست، پاکیزه ساختن چیزهایی است که بر تو آشکار است و خداست که بر آنچه از نظرت پوشیده است، داوری کند. تا توانیعیبهای دیگران را بپوشان، تا خداوند عیبهای تو را که خواهی از رعیت مستور بماند، بپوشاند. |
همینی که هستی را دوست دارم .....
وگرنه ازین بهتر را همه دوست دارند. |
دلهای بزرگ و احساسهای بلند
عشق های زیبا و پرشکوه می افرینند شریعتی |
سی ثانیه پای صحبت آقای برایان دایسون
مدیراجرائی اسبق در شرکت کوکاکولا هیچ وقت از ریسک کردن نهراسیم، چرا که به ما این فرصت را خواهد داد تا شجاعت را یاد بگیریم. فرض کنید زندگی همچون یک بازی است . قاعده این بازی چنین است که بایستی پنج توپ را در آن واحد در هوا نگهدارید و مانع افتادنشان بر زمین شوید جنس یکی از آن توپها از لاستیک بوده و باقی آنها شیشه ای هستند . پر واضح است که در صورت افتادن توپ پلاستیکی بر روی زمین ، دوباره نوسان کرده و بالا خواهد آمد ، اما آن چهار توپ دیگر به محض برخورد ، کاملا شکسته و خرد میشوند. او در ادامه میگوید : آن چهار توپ شیشه ای عبارتند از خانواده ، سلامتی ، دوستان و روح خودتان و توپ لاستیکی همان کارتان است |
تو را آرزو نخواهم کرد هیچوقت تو را لحظه ای خواهم پذیرفت که خودت بیایی با دل خود نه با آرزوی من ... |
در ساحل امن عقل بودم که جنون
یکدفعه مرا به داخل آب انداخت فریاد زدم کمک! که یک مرتبه عشق چون ماهی کوچکم به قلاب انداخت عقلم نرسید و زود نفرین کردم بر آنکه در آب و آنکه قلاب انداخت ... |
افسار دلم دست خدا بود چنین شد!!!
ای وای اگر دست خودم بود چه می شد؟!!! مقصود دلم مهر و وفا بود چنین گشت! گر مقصد من جور و جفا بود چه می شد؟!!! |
باران رحمت خدا همیشه می بارد، تقصیر ماست که کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم!
|
آدمی به خودی خود نمی افتد
اگر بیفتد از همان سمتی می افتد که به خدا تکیه نکرده است. |
زندگی یعنی سفر و سفر بیشترش یعنی رنج اگر به دنبال شادمانی و خوشی دائمی هستید آن را در مقصد جستجو کنید مقصدی در انتهای راه اگر فراهم کرده باشیم |
اکنون ساعت 05:27 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |