![]() |
عكسارو ديدم همشون قشنگ بودن مخصوصا كوه هاوتپه هاش برام خيلى جالب بود، بابا كرمانشاه اينقد باصفابود مانميدونستيم...؟
اينقددوس دارم بيام كرمانشاه طاق بستان وبيستونو ببينم... ايشالاميايم...:d:d:cool: |
خو اينجا نته نميشه همه چيو لو داد ! يه ذره شو ميگم !يه سال قبل از 87 كه بنده باز هم به دلائل ديگري در دانشگاه بودم و در دانشكده
زمستونش برف اومده بود و جناب اقاي دكتر ب.م داشته از در فني ميرفته داخل كه يهوووووو يكي از بچه هاي 86ي (پ.ص) يه گوله برف گنده از يه جاي دور براي ايشان پرت ميكنه و فكر ميكنم بهشون ميخوره فكككككك كننننن دكتر ب.م !!!!!!!!!!! اخذ نمره بالاي شما در درس پايگاه داده ها از اقاي دكتر ب.م ! رو هم تبريك و تهنيت عرض ميكنيم ان شاالله يه روز ازمايشگاه پايگاه داده درس بدين هاهاها. دددددد خانم اناهيتا مگه سنندج تا كرمانشاه چقده كه يعني تا حالا نيامدين نديدين ؟ كرماشا عزيزه از نظر كوه و در و دشت و اينا يه چيزاي عزيز ديگه اي هم داره يه سري ناهنجاري هم داره ولي در كل دوست داشتنيه . ان شاالله , قدمتان روي چشم . |
خب چرا گذرمون افتاده اومديم اماقسمت نشده كه توي شهر بگرديم وازطاق بستان ديدن كنيم،
به خاطرهمين ميگم دوس دارم ازطاق بستان وبيستون ديدن كنم چه كنيم گرفتارى زياده ديگه...:d |
نقل قول:
|
سلام
چرا اینجا اینقد ساکته کی امروز امتحاناش تموم شده؟ من که خیلی حال خوبی دارم{شیت شدن} |
مال اينكه هنوزبقيه امتحاناشون تموم نشده، من خودم دوتاامتحانم مونده_:2::20:
|
نقل قول:
اين دو عكس هم از اون روز امتحان زبان عمومي داشتم براي صبا خانم اپلود ميكنم ظاهرا اون امتحانو خيلي دوست داره ! نمرش خوب شده ديگه بايدم دوست داشته باشه . عكسهاي پست قبلي دقيقا 8 صبح هست اين عكس اونطور كه در تايم روش درج شده 9.15 بوده . رو به شهر http://www.mediafire.com/convkey/be6....jpg?size_id=b رو به كوهستان . http://www.mediafire.com/convkey/4d6....jpg?size_id=b |
دستت درد کنه بری ای عکس ها |
نقل قول:
خيلى ممنون بابت گذاشتن اين عكساي زيبا {پپوله} |
دانشگاه واقعا قشنگ بود فضاش |
اکنون ساعت 06:29 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |