عابر بانک
یه چیزی یادم اومد...
امروز رفتم عابر بانک پول گرفتم . برگشتم که برم دیدم یه خانومه پشت سرم وایساده داره یواشکی نگاه می کنه ..:39:. منو میگی جا خوردم . کمی هم ترسیده بودم .فکر کردم خواسته کیفم رو بزنه.. به خانومه پرسشگرانه نگاه کردم .. برگشت بهم گفت چکار می کنی؟؟؟:29: گفتم یعنی چی ؟ گفت با این دستگاه داری چکار می کنی .. فکر کردم داره منو دست می ندازه .. گفتم خوب معلمه دارم پول می گیرم .. دیدم بنده خدا انگار واقعا نمی دونست ..گفت چه جوری پول می گیری .. گفتم یه حساب بانکی باز می کنی . یه کارت بهت می دن هر وقت پول احتیاج داشته باشی حتی روز تعطیل می تونی از طریق این دستگاه ها پول بگیری ... گفت همیشه برام سوال بوده این مردم با این دستگاه ها چکار می کنن .. فکر می کنید قیافه م چه شکلی شده بود:35: |
خوب معلومه دیگه این شکلی شده بودی {قیژه}
:24: |
به به حسین آقا؟
آقایون ممکنه توجه نکنن اما ما دقیقیم: نسیم کیه؟:d با نسیم بیای با دریا از اینجا دورت میکنم ها!شما نباید برا اینجا اومدن منتظر نسیم باشی! نقل قول:
آخه پسردایی جون آدم تحقیر میشه! |
نقل قول:
داش مهدی نبودی دلمون تنگیده بود برات . شنیدم بچه پایتخت شدی ! {داش مشتی} |
بازم سلام:53: |
خاله رزیتا علت همه سردردها گرسنگیه ، دست پختت که خوبه الان یه شام خوشمزه درست کن مشغول غذا پختن که شدی هم سردرد رو فراموش میکنی هم اینکه امشب من نمیدونم چی بخورم خیلی هم الان گرسنمه تا این شیکم ما هم همچینی انرژی بگیره . ترجیحا سبزیجات زیاد داشته باشه :d
|
سلام
کل حسین برو فکر شام برای خودمان باش تا سردرد نگیریم:p |
نقل قول:
در مقام سوسانو نا امیدم کردی جومونگ آقا! (کره ای با چاشنی فارسی!) تازه من اصلا ناراحت نمی شم که!;) درستش اینه از سوسانو حساب ببرن!{داش مشتی} آقا حسین بعد از دو ماه اومدی هی امضا و آواتار عوض کن ها!{قاط} در ضمنشم، و تازه تازه شم باید امضاتو ترجمه نمی کردی برای ترجمه اش جایزه می ذاشتی تا من می بردمش!{B Adabi} اگه به همه بچه های کرماشان نگفتم! اگرم نشد به پسر داییم میگم از طرف بچه های کرماشان خوب با همون شمشیر تنبیهت کنه!{داش مشتی} دیدی چه پرشه ی شرم میاد؟!:mad::21: |
سلام خوب هستید
همه رو تا اینجا خوندم خوشحالم که سلامت و سرحالید من وحشتناک خوابم میاد یه کم دیگه باید برم لالا |
اینترنت با پهنای باند 6 مِگ یه ساعت طول میکشه هر صفحه لود بشه http://comments.persianblog.ir/images/I/102.gif
خدا به داد برسه این سوسانو امتحاناشو خراب کرده اعصابش از دست اوساش خرده جای ایکه اوساشو با شمشیر نصف کنه منو هدف گرفته {قاط} |
اکنون ساعت 10:15 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |