دیدار
گفت بنویس میمانم ، نوشتم میروم ، این غلط املائی مرا ویران کرد و حالا باید روزی 100 مرتبه از روی تنهائی بنویسم . . . چه زیباست نوشتن ، وقتی میدانی او میخواند چه زیباست سرودن ، وقتی میدانی او میشنود و چه زیباست دیوانگی به خاطر او ، وقتی میدانی او میبیند . . . با آبی عشق پر کشیدن زیباست / در لحظه غم ، تو را سرودن زیباست منظورم از این ترانه میدانی چیست ؟ / یعنی که همیشه با تو بودن زیباست . . . مینویسم ( د ی د ا ر ) تو اگر با من و دلتنگ منی ، یک به یک فاصله ها را بردار |
از ماه پرسیدم عشق یعنی چه؟
از بهار پرسيدم عشق يعني چه؟ گفت تازه شکفته ام نمي دانم |
عشق، تنها آزادی در دنیاست، زیرا چنان روح را تعالی میبخشد که قوانین بشری و پدیدههای طبیعی مسیر آن را تغییر نمیدهند. |
شانه هایت را برای گریه کردن دوست دارم......
|
با وصال، سیاه پوش شدم
عشق در میان بازوانم مُرد ... |
[IMG]http://*****************/Files/67b45a53a1274cb59ebf.gif[/IMG] |
روز اول روزی بود که زندگیم رو عوض کرد
روزی بود که تکونی خوردم و فهمیدم واسه کی هستم واسه چی هستم ولی خدا چی شد؟چرا گرفتیش؟ |
|
|
عشق يعنی مستی و ديوانگی ... عشق يعنی با جهان بيگانگی عشق يعنی شب نخفتن تا سحر ... عشق يعنی سجده ها با چشم تر عشق يعنی سر به دار آويختن ... عشق يعنی اشک حسرت ريختن عشق يعنی در جهان رسوا شدن ... عشق يعنی مست و بی پروا شدن عشق يعنی سوختن يا ساختن ... عشق يعنی زندگی را باختن عشق يعنی انتظار و انتظار ... عشق يعنی هرچه بينی عکس يار عشق يعنی ديده بر در دوختن ... عشق يعنی در فراقش سوختن عشق يعنی لحظه های التهاب ... عشق يعنی لحظه های ناب ناب عشق يعنی سوز نی ، آه شبان ... عشق يعنی معنی رنگين کمان عشق يعنی شاعری دل سوخته ... عشق يعنی آتشی افروخته عشق يعنی با گلی گفتن سخن ... عشق يعنی خون لاله بر چمن عشق يعنی شعله بر خرمن زدن ... عشق يعنی رسم دل بر هم زدن عشق يعنی يک تيمّم، يک نماز ... عشق يعنی عالمی راز و نياز |
اکنون ساعت 10:25 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |