![]() |
سِلام کِمِه خدمت شِه دِ تا خواخر عزیز غزل خانِم و شکوفه خانِم
ای بابا _:2: مِن بیمومه اینجا اَتا کم مِه دل وا بئووه ، ولی مِثل اینکه شِمِه دل ویشتر غم و غِصه دارنِه . راستش اَنده مِه دل بَئت بیه که بردم سر مزار تا مِه دل وا بئووه . خَلِه دوس داشتمه اِتا جور دِل شِما ره شا د ها کِنم ولی اَنده مِه حال بئیته که اصلاً حسش دِنیه . اِتا نفِر بیه اِماره شارژ ها کنه . غزل خانِم ، شکوفه خانِم شرمنده شما بئیمه ایشاالله هیچ وقت دیگه شما رِه غم دارنوییم |
سلااااااااااااااااااااام دوس جون مهربونای خودممممممممممممم........
شکوفه جون آقا مهدی خوبین ؟ درسته دلم گرفته شکوفه جون ولی از زندگی نا امید نیستم... فعلا که خوش میگذره ;) آقا مهدی شرمنده باعث شدم دل شمام بگیره خوبین ؟ یه عالمه ای با خوشحالی امروز اومدمااااااااااااااااااااااااا ااااااااااا {شیت شدن} بیاین داغش کنیم کجایین ؟{جشن پتو} |
سلام سلام:)
کلوب خوفی دارید ولی به پای کرمانشاهی های گل گلاب که نمیرسه اما قابل تحمله :p |
علیک السلام غزل خانِم
الحمدالله ، شکر بد نیمی تِه چِتی هستی ؟ خِدا ره صد هزار مرتبه شکر که امروز تِره شاد و خندون ویمه . تِه دشمن شرمنده باشه . شِه خِد ره ناراحت نکن تِه تقصیری نداری ایشاالله که همه مردمون ایران وشون دل خِش و لب شون خندون بئووه . تابعد.... در پناه حق باشید |
hi taranom
ترنم جون !
اولا شما کرمونشاهیا که 60 -70 درصد پی سی سیتی و گرفتین :45: دوما ما بچه های شمال ؛ فقط دو - سه تاییم و این همه کلوب و گرمش میکنیم{شیت شدن} پس حســـــــــــاااااااااابی ای ول به خودمون _چپله سوما عزیزم فونت نوشته هاتو قابل خوندن کن تا بات برخورد فیزیکی نکردم !{B Adabi} چارما میای تو کلبه ما دری پنجره ای چیزی بزن شاید بچه م روسری سرش نباشه..:23: پنجما دوبار سلام کردی ،ما فعلا سه تاییم .. به خاله سلام کن _باوش شیشما هم نداریم برای تکمیل بندهای فوق آوردیمش :d |
اقا مهدی راس گنی... مگه دِنیا (به قول می گت پیر : دِینا :d) دِ روز ویشتره ؟؟
اینجه که امبه خله می دل وا بونه...{شیت شدن} شِماها که 5شنبه دنیبین می دل خله بیته اینجه ره تینار نِلین که غزل دق کنده بئین اینجه ره داغ هاکنیم... اتاکم امه رسم و رسوم ِ بَوین تی فدا .. غزل :53: |
جوابیه بانو غزل:p
اولا خدارو شکر کن همینم به شما دادن حرفی بزنین :d دوماحرف حساب جواب نداره هرچن ما کرمانشاهیا سرمون به کار وزندگی گرمه ;) سومابی تربیت بودی :24:{B Adabi} خواستن توانستنه چهارما نه در زدم کسی نبود باز کنه و از اونجایم که ما کرمانشاهیا ارجحیت داریم در زدن لازم نیست اونم فقط به رسم احترام زدم کسی نبود از پنجره اومدم خیلی حال داد {شیت شدن} پنجمنش تورو به حساب نیوردم هنوز کوچیکی بعدشم من خودم خاله هستم (خاله ریزه )اسم دزدی نکنی مرافه:d ششمنشم{جشن پتو} خوشحالم حرفی نداری هفتمنشم برا رو کم کنیه کرمانشاه وعشقه :) |
اولا و دوما و سوما و چارما و شیشما و هفتما و هشتما و ..... هزارما و .......................
این بچه پر رو رو از خونمون بیروووووووووووون کنین تا ندادم جف گوشاشو ببرن !{داش مشتی} --------------- پی نوشت : اقا مدیر گف غزل بیا این فروم مال شما شمالیا ... با افتخار این فرومو بهتون هدیه می کنم من دیدم شما بچه های کرمونشاه دپسرده میشین.. گفتم نمیخواد اقا مدیر به خودتون بخشیدمش :p راسی خوشحالم که تسلیم شدی (فونت)_چپله |
ماشالله مِه خواخر غزل خانِم _چپله
خَلِه خار جواب این کرمانشاهی ها ره هدائی .مرافه تِه تِکه قربون تِه کِه دَری مِه خیال جمعِ جمع.;) راستی ترنم خاِنم شِه حواسِ خار خار جمع هاکن :mad: فکر نکن چون اینجا 70-80 درصد کرمانشاهی همیجوری در نزوئی ،توندی بئی اینجا {قاط} اِتا سوت بَزِنیم صد تا قائم شهری جمع بؤنه. مگه مِن بمِردمه . اِتا شیر زن مثل غزل خانِم صد شما ره حریف هِستِ. خواهشاً دیگه اَمِسه اولاً ، دوماً .... نکن.:mad: بَخشِنی غزۀ خانِم :77: اِتا کم غیرتی بَیمه خون بِزو مِه چِشِ بَئیته. غزل خانِم ، ترجمه ها کن وِشونِسه. مِه اعصاب خرد هاکردنه اِه ...بابا عِجِب |
3لام وچون چیتی هستنی خارین؟ |
اکنون ساعت 12:00 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |