|
خدايا پاره هاي وجودم در افق عشق به تو مانده وتنها تو را مي خواند |
الو سلام ، منزل خداست؟ اين منم مزاحمي که آشناست هزار دفعه اين شماره را دلم گرفته است ولي هنوز پشت خط در انتظار يک صداست شما که گفته ايد پاسخ سلام واجب است به ما که مي رسد ، حساب بنده هايتان جداست؟ الو... دوباره قطع و وصل تلفنم شروع شد خرابي از دل من است يا که عيب سيم هاست؟ چرا صدايتان نمي رسد کمي بلند تر صداي من چطور؟ خوب و صاف و واضح و رساست؟ اگر اجازه مي دهي برايت درد و دل کنم شنيده ام که گريه بر تمام دردها شفاست دل مرا بخوان به سوي خود تا که سبک شود دلم پناهگاه این دل شکسته خانه ی شماست الو ... مرا ببخش ، باز هم مزاحمت شدم دوباره زنگ می زنم... دوباره تا خدا خداست دوباره ... تا خدا خداست... |
|
خدایا، حکمت قدم هایی را که برایم برمیداری بر من آشکار کن، تا درهایی را که بسویم می گشایی، ندانسته نبندم، و درهایی که به رویم میبندی، به اصرار نگشایم |
|
|
معبود من بلایی بر سر من آوار شده که سختی آن مرا در هم شکسته |
خدايا درمانده ام از سستي هايم، چه بسيار خطاهايي كه به واسطه سستي هايم از من سر زده،و من قادر به جبران نيستم ، از من درگذر خدايا دلتنگي هايم فراوان است و زبان از گفتن قاصر، تو خود مي داني و ميتواني، پس آنچنان برايم بساز كه براي خوبانت فراهم ساخته اي خداوندا تواني به من بده كه صبوري پيشه گيرم و پاسخ نامهربانان را با مهر بدهم خداوندا این فراق و دوری را هر چه زودتر به وصال برسان |
دارم از غصه می میرم خدا کاری بکن اینبار |
اکنون ساعت 12:33 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |