در جهـــان باش ولیکن زجهـان فارغ باش هر که فارغ ز جهانست جهانی با اوست |
تو همسفر طلایی خورشیدی
یک باغ پر از ستاره اميدي ای کاش در آن زمان که می رفتی زود از غربت انتظار می پرسیدی |
مشاعره سنتی
یاد باد آن روزگاران.... یاد باد |
دال تو بر دل غم دوری نهاد صاد تو دل را به صبوری نهاد سین تو سرمایه سود منست سین همه ی بود و نبود منست سور و سرورم همه از سین تست سین اثر سینه ی سیمین تست . . |
مشاعره سنتی
تا سر خط پیاله می ناب خورده ام |
ما قصه ی دل جز به بر یار نبردیم و ز یار شکایت سوی اغیار نبردیم معلوم نشد صدق دل و سر محبت تا این سر سودازده بر دار نبردیم ه.ا سایه |
من بگویم ندیدهام دهنی
کز دهان تو تنگتر باشد تنگتر زین دهان فراخ ولیک نه همه تنگها شکر باشد |
در کعبه اگر دل سوی غیرست ترا طاعت همه فسق و کعبه دیرست ترا ور دل به خدا و ساکن میکدهای می نوش که عاقبت بخیرست ترا |
ای یوسف خـوش نام ما خوش می روی بر بام ما ای در شکــسته جام ما ای بــــــر دریـــده دام ما |
تصنیف "آتشی در سینه دارم جاودانی" در مجموعه رسم عاشقی
این تصنیف یکی از معروفترین کارهای بانو قمرالملوک وزیریه که متاسفانه من خیلی دارم بدقول میشم در معرفی ایشون فعلا اجرای قمرشو اینجا میتونین دانلود کنین ghamar-rasme-asheghi.mp3 اولی هم از همایون شجریانه که من تاحالا نشنیده بودم اما از خب خوشم اومد از این هم .اینی که از قمر گذاشتم اصلا کیفیت مناسبی نداره چون کسی دیگه ای آپلود کرده بعدا کیفیت خوبش را خودم خواهم گذاشت |
اکنون ساعت 08:32 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |