سلام بر همگی
من دیگه اسم هیچکس رو نمیارم نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
مهدی سبزه نارنجی هفت رنگ من رو کمکت حساب کرده بودم اونوقت تو میخوای منو بکنی تو لونه زنبور و خودت فرار کنی باید پیش کارآگاه شکایتت رو بکنم بیاد بهت دستبند بزنه ببردد خاله روزی کارآگاه اگه ممکنه بیا واین مهدی رنگ رنگی رو دستگیرکن اگه این پست رو کا مل بخونی متوجه جرمش میشید(تصمیم به قتل ) لطفا باهاش برخورد کنید من ازش شاکیم |
سلام خوبین بچه ها:53::53: |
سلام :cool:
سلام به همه دوستان انشاالله همه دوستان موفق باشن و سلامت :53::53::53::53: |
آنا مهرگان مه حال هم ندارم از اول امتحان بدم!
راس می گی جوان مرگش نباشه ولی جوان بتانه جواب زحمت پس بده نه مث من! آنا درباره او عالم فراماده یا پیام خصوصی برات می فرستم یا دانشگاه ببینمت آدرسشه بهت میدم خوشحال می شم بیای!;){داش مشتی} گلبرگ جان به سلامت! موفق باشی در حد قیامت!(هه! :dقافیه داشت!) هاژی جون من اسم میارم! خودت چطوری؟ (الآن دارم احوالتو میگیرم که بیخیال این پسردایی ما بشی!) قابل توجه پسر دایی چون من حقوقشو +حقوقمو+ حقوقمون+حقوقشون برای نمره هایی غیر 20 می خوام! بقیه چطورین یابهترین؟:21: حالم گرفته خدایی! دلم گرفته! حالا تو این هاگیر واگیر به جای اینکه یه سر به عالم فراماده بزنم حالم بیاد سر جاش باید درس بخونم! خدایا شرمنده مون نکن! !clock's still running |
نقل قول:
من تا حقوق 1سالشوازش نگیرم رضایت نمیدم اگه نده باید بره زندان:21::24::21::24::21::24:{شیت شدن} |
سلام
هاژی بیخییخیی جوان مردم حیفه گناه داره:mad: :mad: |
فرامادگی برای دانشجویان دانشگاه های ملی رشته های فنی مهندسی بسیار رایجه
در یک کلام خدامانه در اورده اند ! لیسانس نباید اینقدر سخت باشه نباید اینقدر حجمش زیاد باشه زیاد دارن اذیتمان مکنن من واقعا گله دارم وقتی دانشگاه های دیگه خیلی راحت دانشجو بیرون میدن چرا ما رو اینقدر اذیت میکنن خدا وکیلی هیچ وقت مثل این ترم اذیت نشدم .... نگا کنین او صبا میناله او مهرگان میناله منم دارم مینالم خو یه لیسانس مخواین بهمان بدین نمیخواین که مجوز برداشت 1 میلیارد تومن پول از بانک بهمان بدین خوب ... |
سلام بر همگی
امیدوارم خوش و سلامت باشین آنا من اینقدر دلم گرفته خیلی زیاد شما ها هم که اکثرا سر حال نیستین این داروهایی هم که میخورم برا سر دردم همه اش باعث میشن بخوابم و کسل باشم با تمام این دل تنگی خیلی دوستتون دارم |
دورود به همه دوستای عزیزم....دلم بره همتون تنگ شده بود:21:
این دخترک غزلی کجاس؟ توقع نداره که وقتی خودش نیست ما واسه خودمون بزن برقص را بندازیم..اینجوری که نمیشه |
تولد غزل جووونم مبارک باشه{جشن پتو}{شیت شدن} |
اکنون ساعت 07:43 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |