![]() |
منم دلم يخ دربهشت ميخواد..!!!:d
|
سلام دوباره اینو میگم
خداوکیلی خیلی بیعرضه ایم من هر شب شبکه کرمانشاه رو از ماهواره میگیرم فقط فارسی حرف میزنن ولی شبکه تبریز از ب بسم الله ترکی میگند تا وقتی که برنامه تموم بشه حتی برنامه کودکشون هم به زبان ترکی هست ولی شبکه کرمانشاه همش فارسی حرف میزنه بجز یک ساعت برنامه کرمانشاه 20 که اون هم نصفه و نیمه کردی میگن بابا خداوکیلی بیعرضه ایم تو استان کرد نشین شبکه استانی کرمانشاه باید کردی حرف بزنه نه فارسی حالا یه ایتمهایی هم برا غیره بزاره حتی شبکه ایلام از ما بهتره بازم چند برنامه کردی داره خاک بر سر بی غیرتمان |
شابادي جان ايقد راحت نگو بي غيرت به مردم و دوستات ...اينكه من و شما چطور حرف بزنيم يه چيزه اينكه صدا و سيما كار خودشه بكنه يه چيزه ...
گلگي هايي هم بله از مردم هست اما به نظرم دز اين خصوص اول صدا و سيماس كه سخت گيري ميكنه ... در برنامه هاي شبكه هاي ديگه مثل شبكه هاي شمال كشور خيلي راحت يه خانم با لباس محلي توي استديو ظاهر ميشه اما درصدا و سيما كرماشان معمولا اينجوري نيست .. مثلا يه خانم با لباس محلي گيلگي ميتونه توي استديو در يك برنامه هفتگي اموزش اشپيزي بده اما كمتر نمونه مشابه در كرمانشاه ديدم . لطفا در انتخاب واژه هات نسبت به مردم و دوستات دقت كن انتقاد خوبه اما به شكل خوبش . |
من از همه عذر خواهی میکنم ولی منظور اصلی من اون کساییه که در راس این برنامه ها هستند
چرا شبکه اذربایجان برنامه هاش ترکی باشه ولی کرمانشاه نه یه سری یه صدایی یه هاواری یادمه دوسه هفته پیش شبکه کرمانشاه یه برنامه داشت در مورد زبان و رسومات کرمانشاه یه مهمان هم از جوانرود دعوت کرده بودند مهمان برنامه دمش گرم هرچه کردی حرف میزد مجری فارسی جواب میداد اخه این مدیری شبکه چی رو میخوان ثابت کنن بی غیرتی رو اینارو باید:شکانیده ی: |
شابادی قبلا هم منو شما در مورد این مسئله بحث کردیم، اما مجددا میگم |
اصلا باید لکی حرف بزنن حرفیه؟؟_باوش
|
استان کرمانشاه به عنوان یه استان کرد نشین معروفه
حداقل به قول فرید لکی حرف بزنن |
لکی بسیار لهجه ی شیرینیه
|
وای وای وه وای وای وه
از دست تو رزیتا تو از یه طرف میگی نه فارسی بگن الان میگی لکی لهجه شیرینیه چرا دلقک بازیهاشون به زبان کردیه بقیه کاراشون فارسی پریشان هم فقط میاد یه تشکر میکنه و میره حداقل بیا از رزیتا طرفداری کن |
سلام به همگی |
اکنون ساعت 06:19 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |