![]() |
من که نگفتم زبان کردی رو دوست ندارم، من گفتم زبان اصلی کرمانشاه، فارسی کرمانشاهیه، در حالیکه ده ها نوع زبان کردی مختلف داریم تو استان، کدومشو صحبت کنن؟! بازم اختلاف سلیقه پیش میاد، بازم هرکی دوست داره با گویش کردی خودش برنامه رو ببینه، بله میتونن برنامه های کردیشونو زیاد کنن، لکی هم که خیلی طرفدار داره |
تاثیرات تلویزیون کرمانشاه روی بچه ها!
سلام به همه کرمانشاهی های با مرام <3 |
[QUOTE=پریشان;293033]
سلام به همگی |
امیدوارم هرچی زودتر امسال تمام بشه |
اناهیتا گیان حداقل میرفتی یه اعتراضی میکردی و میگفتی چرا برنامه تون فارسیه
کوووووررررردددددی حرف بزنید بیده بانه سر وه هه ر دو دسی داد بکی وه دس جور بی کسی |
یادم نبود جناب شابادی |
[QUOTE=آناهیتا الهه آبها;293072]
امیدوارم هرچی زودتر امسال تمام بشهسلام براي اولي: الهي آمين براي دومي : ايشالا نوژيه گتان پرمحصول و پر بركت باشه |
نقل قول:
|
سلام داش علی ما مخلصیم
خدایی ببینید من 24 ساله تو خرمشهر زندگی میکنم و به زبان مادری یعنی زبان کردی صحبت میکنم 24 سال تو یه شهر عرب نشین حتی وقتی که فارسی حرفمیزنم میگن چقدر لحجه داری اون وقت اونایی که تو کرمانشاه زاده شدن و زندگی میکنن فارسی حرف میزنن و از فارسی گفتنشون دفاع میکنن پس غیرت به نژادشون کجا رفته نمیدونم بس که کردیم دس وه بان دس قورب ئه رامان نمن جور میوه نارس |
سلام شابادي عزيز منم مثل شما هستم متولد قزوينم سنم هم تقريبا دو برار شماست ولي در خانواده همچنان كردي صحبت ميكنيم و همه جا هم خودمو كرد معرفي ميكنم و افتخارم ميكنم كه كرد هستم و بوجود شما و همه هموطنان كردزبانم هم افتخار ميكنم با هر لهجه اي كه دارن
|
اکنون ساعت 10:42 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |