سلام
خوبین چه خبرا امتاحانات خوب بودن خسته نباشین بچه های دانشگاه ازاد از 1 بهمن امتحاناشون شروع میشه یه کم بده چون همه امتحانات تموم میشه تازه ازاد شروع میشه اقا مهدی غیبتت طولانی شده هاااا{B Adabi} :p شکوفه جون امتحانات تموم شدن :21: مهبا کجایی بیا یه سری بزن به ما غزلی زودی بیا ببینم کادو تولدت چیه تا با هم نصفشون کنیم :rolleyes: مینا پایتخت نشین خوش میگدره امتحانا خوب پیش میرن ادمینم که خودش حضور داره کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (2 عضو و 0 مهمان) ترنم, دانه کولانه فقط نمیدونم اگه خوذش نیومد چند دقیق اخراجی بنویسم براش بعد تو اون چند دقیقه هر کی هر کاری دلش خواست انجام بده :65: انا هیتا که سری به ما فقیر فقرا نمیزنه;) بقیه م سریع بیان حضور بزنن --------- admin خب بعد ازاینکه برگردم هستم تا یه مدت اون وقت شما ها رو اخراج میکنم بعد که بخوام نباشم میگم بچه ها قوانین لغو شد برید استراحت ;) |
این جام که کسی نیست.بیاین دیگه تنبلا .دیگه تاخیر نکنین به هر صورت منم رفتم تویه چند ساعت غیبت!:d
|
آقا حسین این نسیمو معرفی نمی کنی؟
اصلا چرا خودش اینجا عضو نمی شه؟ آنا دوباره افسردگی گرفیتم! با این هوای سرد و خشک و بی روح! بی برف! بی باران! بی باران! بی باران! بی باران! .... آنا ادمین از الآن شرو کنه حضور غیاب بعد به غایب ها حقوق نده! بهتره!نه؟ از دست خودم عصبانیم!:mad:{B Adabi}{B Adabi}:mad: |
نقل قول:
اینجا هم هوا همینه سرد و خشک با آسمان آبی کمرنگ غبار آلود |
مهدی کجای چرا دیگه نمیایی سلام بر همه دوستان صبا خانوم و مهرگان خانوم و کوروش امتحانا انشاءالله که خوب بوده و از اونجای که معلومه خدای روحیه هستید فعلاً ما یه کمی امتحانامان مانده ولی هماهنگ کنیم خودمان را ! حالا اینا رو بیخیال دلم واقعاً تنگ یک بحث مفصل هست آخ که الان چقدر حس ور زدن دارم ! |
رسوم و اعتقادات قدیمی : به آب انداختن سادات برای بارش باران
صبا خانم میگی باران ..
توی منطقه ما یه رسمی بود تا 30 سال پیش رسم بود اگر باران نمیومد مدتی اهالی محل یکی از سادات محترم و با شخصیت محل رو توی آبی کم عمق چشمه ای چیزی هل میدادند "سید رو به آب مینداختند" که بارون بیاد واقعا هم بهش معتقد بودند حالا کلاس خودمونم سید کم نداره شور کنیم یکی رو انتخاب کنیم بندازیمش توی آب بلکم بارانی بباره یه کار جالب دیگه هم میکرده اند برای بند اومدن فوری باران :21:. |
وقتی زیاد بارون میاد مردم میگن چه قدر بارون میاد و دیگه بسه حالا و ناشکری میکنن حالا هم داریم تاوان اون ناشکری هامونو می بینیم.بیشتر استان های همسایه ما بارون و برف میاد ولی سرمای برفش میاد واسه ما.خدایا این بارو غلط کردیم رحمتت رو ازمون دریغ نکن.
|
بابا باران نعمته! رحمته! من هیچوقت حتی زیر باران چتر هم دستم نمی گیرم! چطوری این مردم دلشون میاد ناشکری کنن من موندم!
باران به معنای واقعی زیباترین پدیده طبیعیه! اصلا احساس عجیبی بهش دارم: همین من با همین روحیه اگه یهو هوا ابری بشه کلا از این رو به اون رو میشم! تو یه لحظه! آروم آروم! آدم بدی شدم! اینجا بی روح شده! بیرون که افتضاس! مردم شهر همه عاشق سکوت و دل مردگی اند! دانشگاه هم که امتحانا! چه شود! دنیا رو به خاطر ادم های خوبش دوس دارم هرچند بخاطر اتفاقای بدش ازش عصبانی ام! اما بیشتر از همه از خودم! تو این هاگیر واگیر دیگه جا نیس من هم با اشتباهای خودم گلی به گوشه جمال این دنیا بزنم اماچه کنم که تو اشتباه رفتن ید طولایی دارم! التماس دعا |
راستی اگه نمره ی کمی از امتحانام آوردم چیکار کنم؟
کلاس 12 رشته ی ریاضی |
به جدید ترین عضو انجمن, Aftabeh خوش آمد میگوییم. :21:
افتابه جان اسم زیباتری به ذهنت نرسید انتخاب کنی ! :d |
اکنون ساعت 11:23 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |