این آفتابه حتما میخواد تویه سایت تبلیغ آفتابه بکنه.نمایندگی آفتابه در غرب کشور!:d
|
نقل قول:
منم از خودم خیلی ناراحتم |
عرض سلام وادب خدمت همگی;)
امیدوارم که همیشه خوش باشین....:cool: |
خدایا شکرت.اینجا شاباد است الحمدالله به میزان دو تا سه سانتی متر برف اومده.مثل اینکه دعا های دیروزمون اجابت شد.خدایا بازم شکرت و بازم رحمتتو بر ما بیفزا.
از کرماشان چه خبر اونجا باریده؟ |
خدا شکرت! بفرید اگِین!{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}
بچه ها شبکه پاسیدم! از صمیم قلب به کاربرای پی سی سیتی تبریک میگم!:d{شیت شدن}{شیت شدن}{جشن پتو} نمره ام خوب شد! پسر دایی 20 شدم(!!!!!!!!!!!!!!!) کجایی؟ حقوقمو میخام!{قیژه} نقل قول:
این خودش تنبیهِ! باید بنظرم هرچی میشه شکر کنی چون بچه بدی بودی! فقط باید بخوای ببخشنت! |
تبریکه خانم صبا ترکوندیش پس
به جاویدان عزیز هم تبریک که توی شهرش برف باریده ولی زیاد مغرور نشو چون توی شهر ما هم داره میبفره فکر کنم بچه ها دیروز من رو به عنوان سید نمونه انتخاب کردند و در آب انداختن که امروز برفیدهههه . ایشلا همه تون همه ی درسهاتونو به خوبی هر چه تمامتر پاس کنین ما هم کیف کنیم . |
نقل قول:
خداوکیلی خیلی حس خوبیه که میبینی یه درس مهم رو پاسیدی مخصوصا اگه پسردایی 20 باشه آقا چه فکر کردی منم ساختمان داده پاسیدم :d آقا تبریک میگم بشت قربوست!:53: اینجا داره پروشه پروشه ! برف میاد! |
مهرگان تبریک که دی اس پاس کردی
پروشه پروشه برف میاد تروکه تروکه هم گفته میشه |
نقل قول:
ایشالا بقیه درسا رو هم به بهترین شکل ممکن بپاسیم! هم ما هم همه اونای دیگه که امتحان دارن! نقل قول:
بازم میگم ایشالا شرمنده خونواده نشیم! آقا کوروش لطف کنین از این به بعد هر وقت دیدین برف وبارون نیست، خودتون بپرین توآب!:d دیگه هم اینقدرمردمو معطل نذارین!:mad: |
سلام برو بچ
ببخشید دیگه من طبق حرفی که زدم دیگه اسم |
اکنون ساعت 11:06 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |