کاربر فعالی هستی (شناخت زیادی ازتون ندارم)
زندگی یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
برای من تلاش برای فهمیدن ناشناخته ها و دیدن زیبایی هاست البته برای هر کس زندگی یک معنی میده ! چرا آدمها اخلاقشون عوض میشه ؟ (یعنی یک اخلاق ثابت ندارن ! ) |
به شرایطی که آدما تو اون قرار میگیرن بستگی داره بعضی وقتا یه اتفاق خوب باعث میشه آدم خوشحال باشه و این خوشحالی باعث میشه که خوش اخلاق باشه اما بعضی وقتا یه خبر بد و نا خوشایند باعث میشه آدم از زندگیش و از همه چیز سیر بشه دیگه مثل قبلا ها خوش اخلاق نباشه
چرا بعضی وقتا هیچ چیز نمیتونه خوش حالت کنه؟ |
سلام
چون ممکنه مشکل بزرگی داشته باشی وتا این مشکل حل نشه ، هیچ چیزی قادر نیست خوشحالت کنه ، اگه لبخندی هم باشه ، لبخند سردیه ، چون تمام فکرت مشغول اون مشکله ، مخصوصا وقتی عاشق بشی و بقیشو خودتون میدونید چرا امروزه بیشتر پسر و دخترا بخاطر پول ازدواج میکنند و عشق مفهومی نداره؟ |
چون پول شده همه چیز مردم..ابراهیمی هم نیست که بت پول رو بشکنه...دختر وپسری که به خاطر پول ازدواج میکنن .به خاطر پول غیرتشونم میدن..البته ناگفته نمونه وضع جامعه مردم رو پولکی کرده...
|
تو این دوره و زمونه خدا کجای زندگی ما ادماس؟
|
خدا اونجای زندگیه که یهویی داری سر می خوری اما بدون اینکه خودت بدونی چی شد یکی نگهت میداره! |
این ما آدماییم که همه چیز رو به خودمون سخت میگیریم،
اگه خودت بخوای میتونی بی قید و بند هم شاد باشی. زندگی زیباست زشتی های آن تقصیر ماست در مسیرش هر چه نازیباست آن تدبیر ماست چرا بعضی وقتا خیلی دلت واسه خدا تنگ میشه اونقدر زیاد که دوس داری هرچی زودتر بری پیشش اما موقع مرگ سخت از دنیا دل میکنی؟ |
چون ایمان ها قلبی وواقعی نیست.مرگ برای ادم مومن از ویرانه به کاشانه است.ولی برای دنیا پرستان از کاشانه به ویرا نه است
|
دوستان خوبم.گاهی وقتا تنهایی کلا فه ام میکنه تا جایی که تا بلایی سر خودم یا وسایل خونه نیارم اروم نمیشم بعضی وقتا میرم پیش مادر بزرگ وپدر بزرگم که توی یکی از روستاهای زیبا وبسیار خوش اب هوا کرمانشاه ولی بازم کلا فه ام بعضی از شبها اونقدر تو خیابون ها رانندگی میکنم از حرص دلم ماشینو به درخت جدول .... میکوبم ولی باز اروم نمیشم چند بار کار خودم به بیمارستان وکار ماشین به اوراقی.فکر نکنید دیوانه ام نه به خدا ...
چی کار کنم؟ |
اکنون ساعت 04:20 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |