اقا سهراب ارزش داره امتحان کنین فقط بپایین که عمق رودخونه تون زیاد نباشه بنده تعهد به گردن نمیگیرم ها .
خیلی برف خوبی داره میاد امتحان دارم و توی فاز استرس هستیم والا کلی خوش میگذشت ... |
جواب 1
نقل قول:
نترس برادر بیا خودم هواتو دارم:d من هستم اما این چند روز تو مسافرت هستم ممکنه کم بتونم بیام نقل قول:
چی شده؟ :d هرکی اذیتت کرد عکسشو بده براش سبیل بکشم :d نقل قول:
ما هم خوشحالیم سرحالید لا لا لا لا یی :d نقل قول:
نقل قول:
بعدا این ذیق وقت رو جبران کن :d نقل قول:
کی لنگت رو اذیت کرده من خوبم دختر عمه ام هم در حال امتحان دادن هستش پلیر ما رسید ولی کار نمیکنه! اینقدر مشغول بودم فرصت نکردم به شکته زنگ بزنم نقل قول:
خوبید نقل قول:
پیشنهاد جالبی هست یک فروند شجره نامه پی سی بنویسیم مسئولیتش هم با خاله رزی و لنگش :24: پسر دایی دخترعمه که با هم نسبتی ندارند نقل قول:
زمان چه بخواهیم چه نخواهیم میگذرد نقل قول:
خوش بگذره نقل قول:
مهم تلاش هست که انجام دادی با ادمین هم قهر باش :d اونوقت حقوقت میرسه به من :24: نقل قول:
اسم بیار برادر اگه اسم نبری و چند نفر و جا نندازی به چی گیر بدیم :d هنوز هم رو کمکم حساب کن;) من این شایعات رو تکذیب میکنم واز حاج سهراب برای شایعه پراکنی- تشویق اذهان خصوصی اعلام شکایت میکنم :d نقل قول:
تازه امتحانات شروع شده! موفق باشید نقل قول:
حقوق من و شما نداره:d نقل قول:
ی مورد شکایت هم اضافه شده تحصیل نامشروع مال:21: نقل قول:
نقل قول:
امپراطور بزار ی بانک بزنم بهت وام 6 میلیاردی میدم با سود 5 درصد;) نقل قول:
امیدوارم هرچه زودتر از این حالت در بیایید و نیازی هم به داروها نداشته باشید نقل قول:
کم پیدایی از ارز و سکه چه خبر نقل قول:
:d نقل قول:
************ پستها زیاد بود جهت رفاه حال خوانندگان عزیز در دو یا سه بخش پاسخ میدم ادامه پاسخ در پست بعدی [/INDENT] |
سلام به تمامی دوستان {پپوله}
خوش حالی هم داره که برف داره می باره ... ما که اینجا فقط سرما داریم بدون هیچ بارندگی_:2: زاینده رود هم همیشه خشکه حداقل یکی رو پیدا کنیم بندازیم توش ... آخه اینجا ماشاالله سادات زیاده:d آقا کوروش شما مطمئن هستید که جواب میده ؟؟؟؟؟؟:21: نقل قول:
|
بفرگه قطعید!:mad:
نقل قول:
پسردایی آفرین رکورد زدی! یه پستت فکر کنم یه صفحه شد! نترس افسانه خانوم کسی از قلم بیفته خودم تبعیدش می کنم! آنامه خوشحالم مهرگان برگشت! دلم براش تنگیده بود!{پپوله} نقل قول:
این آقا حسین تا اون نسیم رو معرفی نکنه تبعیده! آها نسیم هیچی! الآن یادم اومد من جعل هویت جومونگو نمی بخشم!:mad: نقل قول:
حالا که فامیل بازی نیست می تونم بی رودربایستی حقوقمو+حقوقشو+حقوقمونو+حقوقشونو+ حقوقتونو ازت بگیرم!:21: نقل قول:
آناآقا مهدی نه ببخشید پسر دایی خسته ام بخدا! نه حال دارم کارامو انجام بدم نه وقت دارم پشت گوش بندازم! کاری نمی کنم استرس می گیرم! دعامون کنین! (اکهی! چه مظلوم شدم یهو!_:2::d) نقل قول:
|
جواب 2
نقل قول:
ایها الغایبون اگه گیرتون بیارم :d نقل قول:
دیگه جانشین خوبی دارم وقت بازنشستگیم هم رسیده :d البته با حقوق دوبل نقل قول:
هرکس نیومد نمره انضباط رو 12 بده تعارف نکن با هیچکس:d نقل قول:
شما خودتان که هستید و چراغ اینجا رو روشن نگه داشتید:) نقل قول:
خوش اومدید:53: نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
خدا خیر بده به این نسیم تشکر ویژه از طرف من از ایشان بنمایید من هم منتظر نمرات خوب و خوشحالیتان هستم نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
امپراطور منم با سوسانو موافقم هرکی غایبه حقوق نگیره بعد جریمه هم بشه:d نقل قول:
راستی عکسی که از اون اوزون برون گذاشتی باحاله ولی فک کنم کوچیک باشه چون معمولا بزرگترند بعدشم کبابش کن بخور ببین چه مزه ایی میده البته محض اطلاع صید اینگونه ماهی ممنوع است :d من که هستم برادر چند روز جهت اعلام همدردی با امتحان دارها منم نیومدم سایت :21: نقل قول:
نقل قول:
بهتره از پست پنجره به بارش باران نگاه کنی و از شر شر آب بارن لذت ببری اینجوری هم سرما نمیخورید هم دکی به زحمت نمیفته :d نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
;) نقل قول:
البته سعی میکنم تو نت بگردم ببینم کجاست هرچند خودتان بگویید زحمت ما کمتر میشه :d نقل قول:
زدی تو گوش شبکه اساسی ها این ماه ادمین حقوقمو نداده:d بمحض دریافت حقوق ی کاری میکنیم :d نقل قول:
امپراطور انداختنت تو آب :d نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
تو شیراز بنظرم ی حاجی هم علاوه بر سید انتخاب کنید بندازید تو آب :d البته حاجی تو آب عمیق سید تو آب کم عمق :24: ( این هم اقدام به قتل) نقل قول:
************** خسته شدم از بس جوابیدم:d |
نقل قول:
جواب دادن که جواب میده:d نه کسی رو از خودنویس نمیندازم;) بعد تا دختر عمه سوسانو هست خطری در کار نیست نقل قول:
باشه حقوق ها رو جمع میکنم بعد 60 - 50 تقسیم میکنیم:d |
سلام بر شما آقا مهدی ... سهم ماها رو از قلم نندازید :65:
|
جهت ثبت در log پی سی سیتی:
کاربران در حال دیدن موضوع: 5 نفر (1 عضو و 4 مهمان) اون یکی هم خودمم دیگه! امپراطور حقوق!جایزه!:d پسردایی پست پنجره کجای پنجره اس!:24::24::24::24: |
سلام بروبچ
امیدوارم همتون خوب باشید نقل قول:
اگرم اسم بیارم اسم کسی روجا نمیندازم:24: دیگه هم گول تو رو نمی خورم رو کمکتم حساب نمی کنم هنوز امیدها دارم برای خودم{قاط} رنگ رنگی :کلاغ تو کتاب فارسی الان دیگه بزرگ شده و لیسانس زغال فروشی گرفته:24::21::24::21::24::21: خواستی شمارشو بدم برای قلیون قهوه خونه ازش زغال بخری اینم شمارش:::::(لندروور0911206405) نقل قول:
اگه منظورت از حاجی منم که شنا رو بلدم خفن هفتگی هم استخر میرم اعتراف هم که کردی دیگه باید بری زندون خاله رزیتا اینم اعتراف بندازینش زندون |
گشتی بیونه فک و فامیل انیو ایمه چو نامردیل؟
سلام داش مهدی شاباد(اسلام آباد غرب) از شهرستان های استان کرماشانه.بعد از کرمانشاه دومین شهرستان بزرگ استان هستش. |
اکنون ساعت 11:27 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |