![]() |
پاوه که میریم خانه ی مادربزرگم .. پر از ظرف های ملامینه.. جدیدا که میریم میگم چند تا عکس بگیرم بزارم اینجا ... فراموش میکنم...
---------------------------------------------- با اجازه دانه کولانه گرامی و آناهیتای دوست داشتنیم دوستان عزیز کرمانشاهی ازتون ممنون میشم اگه فرم کوتاه زیر رو پر کنید این فرم مربوط به میزان آشنائی کاربران کرمانشاهی با اینترنت هست.. یه کاری برای بهبود وضعیت اینترنت استان و ایجاد شبکه های استانی قراره انجام بشه و بخاطرش به جواب های هم استانی ها به این فرم، احتیاجه.. |
سلاو له گشت
سلاو له پی سی سلاو له کرماشان |
از کرماشان خبری شنیدم بابا دمتؤن گرم ابرومونو خریدین خبر اونده برای حمایت از کوردهای کوبانی دست راهپیمایی زدین پس هنوز کورد تو کرماشان هست درود به شرفشون
|
عکس کاسه و کوچله ما اینجا چ مکنه؟کی عکس گرفتین؟ |
مرسی آناهیتا گیان که پرش کردی. برنامه ش پنج ساله س. تا ببینیم تا پنج سال دیگه چه اتفاقی برای استان مجازی میفته. کرمانشاه اولین استان مجازی کشور میشود (Kurd press) |
سلام و گشد
ایمه یه مدت نویمان، البت آدرس ایره گم کردویم. خوشحالم که دوواره ایره پیدا کردم و رفیقیل گلم جور دانه کولانه گیان هم دوینم. چاااکریم. |
معلمه سر کلاس میگه چرا خرس قطبی توی زمستان سردش نمیشه ؟
منال کرماشانیگه میگه : چون دربن نیست ! -------------------- اقا یه دختر خانمی دیروز خواسته خودکشی بکنه از روی پل خودشه بندازه پایین مردم نجاتش دادن درسته ؟ دم مردم کرماشان گرم . |
در بین شبکه های استانی در زمینه فرهنگ بومی
شبکه استانی کرمانشاه با 24 ساعت کاری یه ساعت هم اضافه کاری برای نابودی زبان کوردی کمر همت بسته |
سلام به دوستای خوبم من بعداز مدتها برگشتم{شیت شدن}
|
کابوکی لی لی
کابوک من لیلی است ، کابوک رعنایم ، درد خنجر را می توان تحمل کرد اما درد دل بسیار گران ، من عاشق لیلی هستم ، لیلی دختر کرد …
ترانه ی کابوکی یکی از زیباترین ترانه های کرمانج در شمال کردستان است کابوکی لی لی ، کابوکی لی لی/کابوکی سورم وای وای ده ردی خنجه ر ئاسانه /ده ردی دل زور گرانه ئه ز عاشقم لی لی/ کچکه کوردم وای وای یارم ئاسکی ماچینه/ده وای ده ردو برینه ئه زعاشقم لی لی/کچکه عومرم وای وای من عاشقی جانانم/له عاله م سه رگه ردانم ئه ز ئاشقی لی لی/کچکه مالم وای وای کابوک : یک نوع پرنده ی نادر است چیزی شبیه به کبوتر یا کبک این اهنگ ظاهرا اولین بار توسط استاد محمد عارف جزراوی خونده شده -عاشقشم - و بعدها بسیاری دیگر خوندنش استاد خالقی - کامکار - ناظری ... بابام هیچ وقت خوشش از این اهنگ نیومد نمیدونم چرا :d ولی واقعا قشنگه یارم ئاسکی ماچینه ! ئه ز عاشقی لیلی ! ئاسک به اهوی ماده میگن ماچین ! ماوراچین ! شمال چین - چین شمالی و عملا ترکستان - یارش اهوی صحرای ترکستانه در زبان کردی شمالی "من" رو "از" میگن ئز عاشقی لیلیم یعنی من عاشق لیلی هستم ئه ز بریندارم یعنی من زخمی و دردالوده هستم . |
اکنون ساعت 06:47 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |