وای ی ی ی ی ی ی سرم در میکنه در حد تیم ملی برزیل چشمام شده مثل آبشار http://www.pix2pix.org/my_unzip/12329084336.gif
این دکتر سایت کجاست ؟ همش تقصیر این نسیمه ! |
واییییییییییییییییییییی سیل سایتو برد کمی کمتر گریه کن دونه دونه اشک بریز.
|
سلام علیکم |
خدا کنه که تویه سرتاسر ایران بارندگی باشه.
|
به به به شکوفه خانم....... حال احوال ........... خوشدون هه ( این احوال پرسی اصفهانی رو داشته باش ):21:
می گم خوبه از این به بعد اصفهانی بنویسم ...... خیلی از کوردی نوشتن راحت تره :d |
نقل قول:
یا یک دونه استا مینوفن;) عسل چایی و آبلیمو هم که عالیه |
راستی دکی من که همیشه اعصابم خرابه و حوصله ندارم چه کار کنم؟
بابا یا مامانم بگن سیر من گفتم سنان.دست خودمم نیست |
نقل قول:
امیدوارم به آرزوهات برسی حاجی جون ما رو هم بی نصیب نزاری از دعاهات من هم شنا بلدم فقط آب یخ نزده باشه من تسلیم برادر تسلیم نقل قول:
پس در فاصله 30 کیلومتری از هم هستیم:d دیشب که نه 6 صبح این اداره راه شروع کرده بود برف روبی جاده اسلام آباد - قصر شیرین رو نقل قول:
نقل قول:
نقل قول ها که کار نداره:d اینجا اینترنت ای دی اس ال با سرعت 250 دارند:d بقول دوستم اومدی اینجا بری اینترنت:21: پلیر رو یک فروند نامه به شرکتش دادم ببینم شاید من بلد نیستم! اگر هم نه بفرستم بره درستش کنند. فردا هم از دست امتحانات راحت میشد:d فردا چه روز خوبیست البته بعد از امتحان حالتان خوب بود بهتر شد؟ همه نمراتشون رو بیارند بزنند به نفر اول کوروش یک عدد ماشین کادو میده :d برف که فعلا نمی بارد و سوز بسیار بسیار بسیار سردی داره بیرون نقل قول:
بعد یکسال بچه های اینجا به چندین زبان مسلط میشند. نقل قول:
گلی هست گه گاو زبان میزند;) [/INDENT] |
نقل قول:
دوما پنجره ما هم پشت داره اما پست نداره!:d نقل قول:
خوبه منو یاد خاطره اون جومونگ مرحوم میندازی؟_:2:{B Adabi} نقل قول:
|
مهدی میگم راستی بری تو خنده بازار جایه یارو نقد کننده ی تویه بخش هفت یا هشت رو بگیری که خیلی موفق میشی.چند تا هم عینک اضافی ببر
|
اکنون ساعت 10:53 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |