مدال لیاقت خدا نشان لیاقت خدا، مدالی نیست که بر گردنت بیاویزی. نشان لیاقت خدا، تنها چند خط ساده است؛ خط های ساده ای که بر پیشانی ات می کشد. هر تقویم که تمام می شود، خطی بر خطوط پیشانی ات اضافه می گردد و روزی می رسد که پیشانی ات پر از دست خط خدا می شود. آیینه ها می گویند آن کس زیباتر است که خطی بر چهره ندارد؛ آیینه ها اما دروغ می گویند. دست خط خدا بر هر صفحه ای که بنشیند، زیبایش می کند. جوانی، بهایی است که در ازای دست خط خدا می دهیم. دست خط خدا اما پیش از اینها می ارزد. کیست که جوانی اش را به دست خط خدا نفروشد؟ |
میگویند شیشه ها احساس ندارند .....
اما وقتی روی شیشه بخار گرفته اتاقم نوشتم یا حسین... شیشه آرام آرام گریست...... |
بگذار کسی باشم که با تو در کوهسار گام برمیدارد. بگذار کسی باشم که به او عشق میورزی |
اینجا
مهم نیست کجاست بی تو همه جا دور دست است … |
رویاهایت را فرو مگذار که بی آنان زندگانی را امیدی نیست و بی امید زندگی را آهنگی نباشد
|
جامعه ممکن است آینده ایی برای من پیش بینی کند اما این تنها من هستم که سرنوشت خود را معین می کنم.
|
اگر يادتان بود و باران گرفت
دعايي به حال بيابان كنيد |
فریب باغبان را مخور ای گل/ گر آب می دهد تو را گلاب می خواهد
|
شاد بودن خيلي خوبه اما شاد زيستن خيلي بهتره
|
برنامه ريزي لزوما بد نيست اما عاشق شدن طبق برنامه ديوانگي محض است
|
اکنون ساعت 03:35 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |