نقل قول:
|
نقل قول:
حالا یه سید دو آتیشه جد تند(مملی خودمون) سراغ دارم فکر کنم اگه بره تو آب سیل بیاد مملی آماده باش باید بری تو قره آقاچ تا بارون بیاد نقل قول:
دقت کن اصل باشه اصلا زاینده رود آب داره |
خشکی
ولی تا چند وقت پیش زاینده رود آب داشت._:2:.. تا یک ساعت آینده حتما میرم یه نگاه دقیق و کارشناسانه می ندازم ..:rolleyes:. اگر هم شده تا آخر ناژوون میرم اون آخراش شاید کمی آب پیدا بشه :d
|
اگه آب داشت به ما هم خبر بده بیایم تماشا
خدا لعنت کنه کسایی که زاینده رود رو به این روز انداختن{قیژه} |
اتفاقی
من مگه اتفاقی چیزی رو ببینم نه که کنجکاو نیستم :d ولی به محض اطلاع گرفتن خبرتون می کنم .... دوما ... تو این سرما و شنا؟؟؟؟؟؟ مگه از جونتون سیر شدین .... شنا رو بزارید ایشاالله برای تابستون جاش رو هم بهتون می گم .... اون آخرای ناژوون خیلی خوبه ... . خیلی جای با صفاییه . البته باید زرنگ باشی و بتونی جای پارک گیر بیاری .:39::)
|
سلام هاژی بی خیال جد ما شو
میترسم شهر رو اب ببره :cool: |
قانون پایستگی واحد ها : واحد ها نه به وجود می آیند، نه پاس میشوند تنها از ترمی به ترم بعد منتقل می شوند :21: من کی بودم؟ بانو یوها بودم یا تسو؟ :d |
نقل قول:
و ....دوباره می رسیم به همون مبحث "دختر به این خوبی!آخه چرا"! خاله رزیتا بیا من شکایت دارم : این آقا حریم خصوصی زندگی منو شکسته عکسامو گذاشته اینجا تازه خودش هم قهره! من اعتراض دارم! و در ضمن قهرم! تازه هویت جومونگ هم جعل کرده! فک کرده من خودمو از نسیم تشخیص نمیدم!{قاط} پسردایی کجایی بک آپ کم آوردم! اصلا خود امپراطور هم باید به این قضیه رسیدگی کنه!{قاط} --------------------------------------------------------------------------------- خیلی افتضاحم! البته یه احساس افتضاح قشنگ زخمی شیرین! بعضی اتفاقا همیشه تازه اند! زمان نمی شناسن! قشنگ بود! وه! دوباره کدنویسی شروع شد!بیخیال! التماس دعا |
سلام
سلام...سلام.... سلام... خدمت دوستان گرام:53:
عرض به حضور شماها.... بنده همین الان از بازرسی زاینده رود برگشتم ... :dآب داره ولی چه آبی!!!!!!!!!! یه کمی اون ته ته مونده اطراف هم کاملا خشک و بی روح _:2::65: واقعا دردناکه {قاط} |
|
اکنون ساعت 12:24 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |