|
سحرگاهیست و من با قلبی اکنده از درد و غروری که برای عشق تو شکسته این چنین خودم را تفسیر می کنم من از چشمان شبنم زده مهتاب امده ام از کنار جوانه های عشق وطنین قلب شکسته ام و چشمان باران خورده ام، آمده ام تا دوباره در اغوشت بگیرم و برایت از تنهایی شبهای غربت بگویم از احساس باران هنگام لمس زمین از ارامش موجهای دریا واین را می گویم من بی تو مثل شاخه ای خشک می مانم به تک درختی بی بار در کویر تشنه بی تو به ترانه ای می مانم که بر لب هیچ کس نمی نشیند پس مرا پذیرا باش ای هستی من |
درعصرهاي انتظاربه حوالي بي کسي قدم بگذار! |
یادم نمیاد وقتی رفتی خدا حافظی هم کردی یا نه.
یادم نمیاد وقتی رفتی واسه آخرین بار منو بوسیدی یا نه. یادم نمیاد وقتی رفتی نگاهی به چشمهای اشک الودم انداختی یا نه ..به صدای لرزونم که میگفت دوستت دارم گوش کردی یا نه. فقط یادم میاد که گفتی که کس دیگری رو دوست داری. که ای کاش این هم یادم نمیومد. |
وقتی که حیران کوچه ها را گز میکنی ...
وقتی که نی نی هر نگاهت شعری ناسروده است ... وقتی که مسحوریک نگاه می شوی و با آن تا ته دنیا سفر می کنی ! آن لحظه است که عاشقت میخوانند ...! و تو سکوت می کنی ... سر به زیر می اندازی ... ودر لحظات گم می شوی ! و می فهمی که در نگاهی رمز آلود جامانده ای !!! |
پرسيد: به خاطر كي زنده هستي؟
با اينكه دلم مي خواست با تمام وجودم داد بزنمبه خاطر تو بهش گفتم : به خاطر هيچكس پرسيد: پس به خاطر چه چيز زنده هستي؟ با اينكه دلم فرياد ميزدبه خاطر تو با يك بغض غمگين گفتم : به خاطر هيچ چيز ازش پرسيدم : تو به خاطر چي زنده هستي؟ در حاليكه اشك در چشمانش جمع شده بود گفت : بخاطر كسي كه به خاطر هيچزنده است |
واقعا عشق تا چه حدی واقعیه؟!؟!؟!؟
|
عشق چشمی است که گاه خود را به کوری میزند تا او را از خیابان عبور دهی بی آنکه بدانی عبورت داد....
|
دو قدم مانده به ماه ...
میروم شاید خدا در پشت ماه پنهان شده است ... دیگران میگویند خدادر همه جاست ... دیگران میگویند خدا در آغوش دارد تو را ... نمیدانم ! این روز ها گم شده ام در ایستگاه متروک زمان ... اینجا گاهی دست دلها می لرزد ... اینجا دیگر هیچ چیز باقی نمانده است ... اینجا غرق نفهمیدن است ... اینجا مملو است از آدمکهایی با لبخندی ژکوند که به تو سلام می گویند ! اینجا صد بار بگویی انسان مگر می شنود گوشی؟! اینجا اگربر گوش احساساتت بزنی می نگری لبخند آدمیان را ... اینجا غرق ابهامات است ... . . . خدا یا تو اینجا هم گم شده ای؟!... |
امروزخدایی کردم !
امروز عروسک چوبیم رو نگاه کردم و خداییکردم... آدمک کوچکی که تقریبا هفت سال پیش تنها با یک کارد از دل یه تکه چوب کوچکدرش آوردم ... آره، حرکتش دادمو خدایی کردم ... و چه حس غرور آمیزی، بردمش لب پنجره ... آروم گرفتمش بیرون ... تمام وجودش دست من بود ... اینکه بندازمش یانه! اما نه،دوستش دارم ... به اندازه جزیی از خودم ... پس آروم در حالی که می آوردمش داخل بهش گفتم: بیچاره! خدای تو خودش خدا داره ... خوش به حال خودم که خدای من... خدائی نداره !! |
اکنون ساعت 08:25 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |