نمیتوانیم کاری کنیم که مرغان غم بالای سر ما پرواز نکنند اما میتوانیم نگذاریم که روی سر ما آشیانه بسازند.
|
- آرزو دارم روزی این حقیقت به واقعیت مبدل شود كه همهی انسانها برابرند (مارتین لوتركینگ)
|
- جهان هر كس به اندازه ی وسعت فكر اوست (محمد حجازی)
|
یش بی درد دمی صحبت از درد مکن / شاخ سبز دلت را به خطا زرد مکن مرد اگر نیست در آن شهر ولی کوه که هست / تکیه بر کوه کن و تکیه به نامرد مکن . . .
. |
اگر محبت به شما اشاره میکند ، به دنبالش بروید
|
ساده ترین کار جهان این است که خود باشی
و دشوار ترین کار جهان این است که کسی باشی که دیگران میخواهند . . . . |
بهترین اشخاص ، کسانی هستند که اگر از آنها تعریف کردید ، خجل شوند
واگر بد گفتید ، سکوت کنند . . . . |
بگذارید و بگذرید ، ببینید و دل مبندید
چشم بیندازید و دل مبازید که دیر یا زود باید گذاشت و گذشت . . . |
زندگی دو چهره بیشتر نداره ، یا به بازیت میگیره و یا به بازیش میگیری
انتخاب با توست . . . . |
برای خندیدن منتظر خوشبختی نباش ، شاید خوشبختی منتظر خندیدن توست . . .
|
ناخدایی که نمیداند مقصدش کجاست ، هر بادی برایش باد مخالف است . . .
|
از چه دلتنگ شدی !؟ دلخوشی ها کم نیست !
بهتر ببین . . . |
جاده جوانی لغزنده است ، زنجیر ایمان را ببندید . . .
|
در جریان باش ، چون زندگی در جریان است . . .
|
هیچ کس خوشحال زاده نمیشود اما همه با توانایی آفریدن خوشحالی بدنیا می اید بنابراین امروز با درخشش شیرین ترین لبخندت همه را خوشحال کن
|
سازندهترین كلمه گذشت است ... آن را تمرین كن.
پرمعنیترین كلمه ما است ... آن را به كار ببر. عمیقترین كلمه عشق است ... به آن ارج بنه. بی رحمترین كلمه تنفر است ... از بین ببرش. سركشترین كلمه حسد است ... با آن بازی نكن. خودخواهانهترین كلمه من است... از آن حذر كن. ناپایدارترین كلمه خشم است... آن را فرو ببر. بازدارنده ترین كلمه ترس است ... با آن مقابله كن. با نشاطترین كلمه کار است ... به آن بپرداز. پوچ ترین كلمه طمع است ... آن را بكش |
زندگی ساختنی است ، نه گذراندنی ، بمان برای ساختن ، نساز برای ماندن . . . فاصله بین مشکل و حل آن یک زانو زدن است ، اما نه در برابر مشکل بلکه در برابر خدا . . . |
سرنوشت تصمیم میگیرد كه در زندگی با چه كسی ملاقات كنی اما تنها قلب توست كه می تواند تصمیم بگیرد چه كسی در زندگی تو باقی می ماند
|
هیچ وقت خودت را برای کسی شرح نده کسی که تو را دوست داشته باشد نیازی به این کار ندارد و کسی که تو را دوست ندارد آن را باور نخواهد کرد . . . |
آن که امروز را از دست میدهد فردا را نخواهد یافت ، هیچ روزی از امروز با ارزش تر نیست
|
مشکلی که بوجود آمده ، بگرد و راه حلش را پیدا کن ، دنبال این نگرد که چرا بوجود آمده
|
هرگز به احساساتی که در اولین برخورد از کسی پیدا میکنید اعتماد نکنید . . .
|
هیچ وقت خودت را برای کسی شرح نده کسی که تو را دوست داشته باشد نیازی به این کار ندارد و کسی که تو را دوست ندارد آن را باور نخواهد کرد . . . |
محبت همه چیز را شکست میدهد و خود شکست نمیخورد . . .
|
چنان باش که بتوانی به هر کس بگوئی ، مثل من رفتار کن . . .
|
عشق زائیده تنهائی است و تنهائی زائیده عشق . . .
|
1-یکی دلش به صد دل بنده ۲-یکی صد دل به یک دل میبنده ۳-یکی یه دل به یه دل میبنده وتا آخر پایبنده ۴-یکی دل به هیچکی نمیبنده ۵-یکی نمیدونه دلش به کی بنده ۶-یکی هر بار به یکی دل میبنده ۷-یکی دل میبنده تا بخنده ۸-یکی هم مثه من دلش آکبند مونده به کی دل ببنده!! |
عشق زائیده تنهائی است و تنهائی زائیده عشق . . .
|
اکثر ما نه به خاطر یافتن فردی کامل ، بلکه به خاطر کامل دیدن یک فرد نا کامل عاشق میشویم . . |
گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی
صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی |
ناکامی یعنی تاخیر ٫ نه شکست… مسیر انحرافی موقت است ٬ نه کوچه بن بست . . .
|
در عشق مثل خورشید باش ، در مهربانی مثل باران و در صداقت مثل چشمه . .
|
الهی در شب فقرم بسوزان ولی محتاج نامردان نگردان . . . |
وقتی رازی را به کسی میگوئی به یاد داشته باش که او هم عزیزی دارد . . . |
پرواز کن تا به جایی که می خواهی برسی .اگر پرتاب شوی به جایی می رسی که دیگران می خواهند. |
شکر خدا
لحظات شادی خدا را ستایش کن
لحظات سختی خدا را جستجو کن لحظات آرامش خدا را مناجات کن لحظات دردآور به خدا اعتماد کن و در تمام لحظات خداوند را شکر کن{پپوله} |
گاهی اگر توانستی ، اگر خواستی ، اگر هنوز نامی از من در سر داشتی نه در دل! در كوچه ی تنهایی من قدمی بگذار شلوغیه كوچه ظاهریست ، نترس ، بیا، نگاهی پرت كن و برو همین" |
اين قدر نگو اگر گذشت کنم کوچک مي شوم، اگر با گذشت کسي کوچک مي شد، خدا اين قدر بزرگ نبود |
زندگي کتابي است پر ماجرا ، هيچگاه آن را به خاطر يک ورقش دور نينداز . . .
|
ه کم نور ترين ستاره ها قانع باش ، چراکه چشم همه به سوي پر نور ترين ستاره هاست . . .
|
اکنون ساعت 06:24 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |