نقل قول:
شهر رو آب ببره نقل قول:
تا بالاخره خشکش کردن اروم شدید حالا دیگه بشینید سر جاتون زاینده رود رفت برا یزدیها نقل قول:
برای قتل من آدم عجیر میکنی الان به بازپرس میگم اینم به جرمت اضاف بشه{B Adabi}{B Adabi} ارادتمند همه ی دوستان :53::53::53::53: |
سلام، امیدوارم حال همگی خوب باشه |
|
|
|
سلام به همه دوستان عصر خوبی داشته باشین:53:
اگه هاژی رفت تو اب همین ابی که هست خشک میشه |
امروز صبح هوای شاباد شدید سرد بودشابتدایی ها که خونه موندن ولی ما با این سرما رفتیم مدرسه و بعضی از معلم ها نمره های قشنگ قشنگمونو برامون خوندن...
|
سلام به همه دوستان خوب و خودمونی :)
آواتارم خوشکله؟ برگرفته از کتاب دختر پرتغال! شکوفه خانوم من یادم رفت کی بودم! اما فکر کنم تسو بودم! آقا مهدی مرسی من خوبم شما خوبید؟ آقا شما میگینان ای بری شه ایجانه هی هیشی بفر و واران نمیاد آنا؟ :( هی هی! داداشم باشمان قهره چون آسمانگه نمیوارانه هیشی! آقا مه به همه ی تازه واردا عرض خیر مقدم دارم! عرض ادب آقا! خوش آمدینان! دیدینان اینجا چنی خوشه! از این تریبون استفاده میکنم و بازدید از تالار های مختلف سایت مخصوصا بخش زبان های خارجی رو پیشنهاد میکنم! لطفا انتقادات و پیشنهاداتتون رو بفرمایید! خوشحال میشیمان همه مان! آقا خوش باشینان :) نمیزانم غزل کو؟ مینا گلبرگ عزیزم کوش؟ فکر بکنم درس دارن! دیه کی. . . ترنم ؟ آریانا ؟ هی هی! دست هیشکی نرفت بالا! آقا موفق باشینان همه دان! |
آواتارتم خوبه .چنی قاچ پرتقال روته.یکیشانو به ما بده تا بخوریمان و قیو بشیم و از ای ویتامینا استفاده کنیمان.
|
نقل قول:
من که خودم وقتی خطر دزدی درمیان باشه نمی تونم راستشو بگم!;):confused: شما هم که خودت در هز صورت می ری میگی! خلاصه نفهمیدم چی شد؟:confused::d نقل قول:
دل های یخ زده! امروز ولی یه لحظه... هیچی! همون یخ زده! نقل قول:
و در نتیجه این قانون پایستگی واحده که کارشناسی تازه از ترم 9 شرو میشه! نقل قول:
آنا جرم حسین سنگینه! من از شکایتم نمی گذرم! بندازینش تو آب! نقل قول:
امپراطور کجایی؟{قیژه} شکوفه جون خیلی قشنگ بود احساسم هنوزم ازش گرمم!{پپوله} نقل قول:
آنا پسردایی خیلی اینجا سرد شده گناه دارین!_:2: به سلامت ایشالا!:cool: البته قبلش بیا یه دور در خونه همه مونو بزن در رو! |
اکنون ساعت 11:25 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |