پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   تالارهای آزاد (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=192)
-   -   پاتوق آزاد کاربران پی سی سیتی - همفکری - بحث و درد دل (http://p30city.net/showthread.php?t=3619)

javidan 20 01-22-2012 08:29 PM

هی کاکه ممد همه جرمشان سنگینه دارن اینجا مثلا درد دلشان رو باز میکنن.بزار بگن

Afsaneh_roj 01-22-2012 08:36 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط رزیتا (پست 243536)
سلام، چطورین عزیزان خاله؟:):d:53:

سلام افسانه جان، آخ گفتی_:2:

{شیت شدن}

خاله فدای همه تون:53:

سلام بر تو ای بانوی پاک دامن....{شیت شدن}نگفتی کجا قراره نقل مکان کنی عزیز جان ....... می گم چطوره بیای اینجا پیش خودم :78:

javidan 20 01-22-2012 09:06 PM

افسانه گیان اصفهان خوشه؟
به جای اینکه از اون جا بیاری اینجا میخوای هم استانیهای مارو ببری اونجا.البته خودم هم نفهمیدم چی گفتم:eek::d

Afsaneh_roj 01-22-2012 09:13 PM

این دیگه پرسیدن داره جاویدان ؟؟؟؟؟؟؟ خوب معلومه خوشه:).......ما که اینجا فقط خوش میگذارنیم.{شیت شدن}........ جای همگی دوستان اینجا خالیه ......:53:
من خودم اینجا هستم..... کسی بیاد اونجا چکار کنه؟؟؟؟؟؟:o

javidan 20 01-22-2012 09:30 PM

ولی یه چیز میگم: تا حالا پیرمرد یا پیر زنها اومدن خونتون،بعدش هم برای رفتن به همون جایی که بودن خیلی اصرار دارن.واضح تر بگم مثلا پدر بزرگ یا مادر بزرگ خودم وقتی میان شاباد خونه ی ما نمی تونن بیشتر از یک یا دو روز بمونن و میگن طاقتمون نمیگیره برای آبادیمون و یه جورایی به مکان اولیه ی خودشون وابسته اند.

Saba_Baran90 01-22-2012 10:04 PM

نقل قول:

سلام دختر گل:53: به قول بعضیا آواتارت قیامته;)

دست درد نکنه خاله! من شدم بعضیا؟!!!_:2::20:
نقل قول:

شکایت شما در حال بررسی است
جمونگ هم شاکیه، این پرونده عجیب پیچیده س:d

خاله اگه این جومونگ واقعا جومونگه من ازش شکایت ندارم!{پپوله}
(آه! بفرما آقا حسین! ببینم دوباره قهر میکنی؟ البته اینو بخاطر خاله زری گفتم وگرنه من جومونگ خودمو خوب می شناسم!;))
نقل قول:

به نقل از گزارشات جنایی;):p:d متهم در استان ما مهمان است
خود دیوان عدالت "ادمین" همراه متهم دیده شده یا قراره بشه:d:21:
فعلا در امنیت کامل جانی تنفس کنید:24:{شیت شدن}

خاله فدای همه تون:53:

خدا نکنه خاله!:53:
کلا در امنیت کامل تنفس کنید چوت با این وضع اگه بخوایم می تونیم ادمینم مجازات کنیم!{داش مشتی}:d
ما با مهمون بد رفتاری نمی کنیم! اگه این پسردایی ما از اینجا بره، من خودم میدمش دست اینترپل!
نقل قول:

نوشته اصلی توسط SOHRAB_HAZHII (پست 243517)
من حاضرم......
اونایی که امتحان دارن براشون آرزوی قبولی با نمرات خوب میکنم

سلام هاژی!
قربونت!
محتاجیم به دعا!
بابا این پسردایی ما گناه داره!
همین که داره الآن به قول اون یکی پسرداییم در "عصر بخبندان(!)" به سر می بره تنبیه شده!
ولی اگه با این حال صلاح می دونی مجازات بشه من راضیم چون از اونجا که من تنها فامیل واقعیشم اینجا، حقوقش به من میرسه!:d
ولی بازم اگه راه داره دمت گرم!{پپوله}

shokofe 01-22-2012 10:34 PM

سلام به همگی
خوبین؟

وای امان از تعطیلات مردم از خستگی
همش کار نمیتونم از آشپزخونه بیام بیرون خوبه همش سه نفریم ظهر که داشتم ظرف میشستم انگار ظرف 20 نفرو میشستم نمیدونم چرا این همه ظرف کثیف میکنیم شب هم بدتر {قاط}
وای الان مثل لشکر شکست خوردم این پدر و پسر هم که کمک نکردنشون بهتره چون وقتی میخوان کمک کنن خرابکاری میکنن کار من بیشتر میشه (ی جورایی دلم پره:d)

خوب مهرگان میخواستم منم از روز اول که این آواتورو گذاشتی بگم که خیلی آواتورتو دوست میدارم به قول همون بعضیا (صبا)قیامته;)

البته آواتور کوروش هم خیلی دوست میدارم :p

رزی جونم چطوری؟

راستی دیدم عزل منت گذاشته ی سری بهمون زده

مینا هم معلوم نیست کجاهاست؟

همه دوستان خوبم ایشالا خوب و خوش باشن و اگرم تنشون مثل من خستست هیچ وقت دلشون خسته نباشه:53:

javidan 20 01-22-2012 10:43 PM

چرا اینجا کسییییی نمیاددددددددد؟ دو کلمه درد دل کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مردیم از بس احوال پرسی و سراغ این و اون گرفتیمان......................

shokofe 01-22-2012 10:48 PM

خوب بگو نجات جان درد و دل کن من هستممممم

javidan 20 01-22-2012 10:55 PM

کجاییییییی؟

در مورد این امتحاناتمه

اکنون ساعت 11:03 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.