من در مورد امتحانا کاری از دستم بر نمیاد شرمنده _:2:
|
به نظرت اگه تجدید بیارم واکنش خانوادم نسبت بهم چه طوره؟
|
خوب نباید بیاری یعنی چی؟:mad: |
کم کاری که نکردم چون معلما سوال سخت میدن.در صورتی که اگر در حد امتحانات نهایی سوال میدادن اون وقت دیگه همه ی نمراتم بالا بودش.
راستش در منطقه ی ما تجدید از قبولی بیشتره.مثلا خرداد 90 یکی از دوستام که رشته ی انسانی هستش 8 تا تجدید آورد یکی دیگه ازشون 9تا ویکی هم 10 تا تجدیدی آوردن اونم سال دوم دبیرستان.فقط از حسابان میترسم که اونم وقتی معلممان اومد سر کلاس اسم اونایی که تجدید بودن و نمره شون کم بود رو گفت خوشبختانه اسم منو نگفت ولی بازم یه کم... تویه خونمون که رویه حرف من حرف نمیزنند و اگه بزنند هم جوابو سریع دادم و زود عصبانی میشم نمیدانم چرا امسال اینطوری شدم.خیلی خانوادمو اذیت میکنم هر دقیقه سر یه موضوع و یه حالم .عصبانی میشم و زود به حالت اول بر میگردم.خودمم نمیدانم چراااااااااااااااااااااااااااا اا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
vaqean yani dir residi baba mam gosh na moneeeeeeeeeee{قیژه}
|
خدا خانه ات را آباد کنه گرسنه چته؟تو الان گرسنت میشه؟ خالو اون 12 ظهره الان 12 شبه! در ضمن داش فارسی بنویس تا پست هاتو حذف نکنن.موفق باشی بازم ممنون از اینکه اینجا تشریف آوردی فردا ظهر بیا که شلوغه. شب خوش.
|
سلام به همگي ، خوشحالم كه همگي در سلامت كامل بسر مي برين .
خاله رزيتا اين روزا كارم خيلي زياده و سرم شلوغه خونه ام كه مي رم اينقدر خسته ام كه حوصله خودم رو هم ندارم اينترنت خونه ام كه زياد تعريفي نيست و قطع ميشه ، باري به هر جهت همه چي دست به دست هم داده كه كمتر از بودن در كنار عزيزان فيض ببريم ، مرسي كه به يادم هستين .:53: |
:53:سلام برو بچ:53:
امیدوارم حالتون خوب باشه (مهدی اچ آی...جواتی_کل حسین_مملی_علی پی 80 مهدی رنگ رنگی_مادر جان شکوه_خاله رزیتا _افسانه خانم فرگل خانم_بانوسوسانو_ووووو.....:53::53::53:) آ ببخشید من یه چند روز اسم نیاوردم از ترس جونم بود حالا هم که وضعییت سفید اعلام شده دیگه اسم میارم اگه کسی رو هم اسم نبردم باید ببخشید:53: ارادت دارم خدمت همگی بانام وبی نام |
چرا اینجا شاواز همه رو میکشن به جز من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هاوار له دستاننننننننننننن مرافه
|
نقل قول:
|
اکنون ساعت 12:09 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |