مادر جان شکوه من هرگز دوستای خوب خودمو
مسخره نمیکنم اگه باعث رنجش خاطر مبارکتان شدم ببخشید حالا هم میخندم به افتخار همتون انشاالله شما هم همیشه چهرتون خندون باشه :d:21::d:21::d:21::d:21::d:21::d:21::d Time:::02:07 جهت ثبت در تاریخ بی خوابی زده به سرمون کاربران حاضر در انجمن: 467 (تعداد 1 عضو و 466 مهمان) SOHRAB_HAZHII mohammad.90 |
نقل قول:
سهراب خان... به جان مادرم دفعه ی اوله که می بینم کسی می گه...( برف زده) ...شما به چه زبونی دارید صحبت می کنید؟؟؟؟؟ :eek: شنیدم می گن (یخ زده )... بعدش هم ... می گن بارون می باره .. برف می باره یا برف میاد .... فکر نکنم تو ادبیات کلمه ی برف زده رو بتونی پیدا کنی!!!!!:rolleyes: بعدش من موندم برف کجا می زنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟{قاط} حالا من فکر می کنم این شما هستید که باید روی ادبیاتتون کمی بیشتر کار کنید .. :) نقل قول:
|
با کمال افتخار
ما میگیم (وه فر واریه)برف باریده یا برف تی یی ینی برف میاد خندیدن خیلی خوبه کیه که از خندوندن دیگران خوشحال نباشه نمونه. من الان حسابی به سهراب خندیدم :24: |
درود بر دوستان خوبم:53:
ما میگیم برف میاد اما هنوز نیومده فقط هوا در حد تیم ملی سرده_:2: |
{قیژه}
{قیژه}{قیژه} چه باحال! اولی اصلی دوتای بعدی اکو! آخه اینجا اینقدر خلوت شده که کاملا صدا می پیچه! اکوش بیشتر بود! خودم بعضی هاشو حذفیدم! بابا دمتون گرم! این یکی از بی روح ترین زمستون هاییه که دیدم! ما امتحان داریم، بقیه کجان؟ دارم ناامید میشم! مگه سرزدن به اینجا چقدر وقت میگیره؟:mad: به اندازه کافی با این امتحانا و این هوای سرد و خشک دلمون گرفته اینجا هم که بیشتر از بیرون یخ کرده!_:2: اینم مدرک:کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (1 عضو و 0 مهمان) Saba_Baran90 |
|
مهدی امضات به دلم نشست
جز نقش تو در نظر نیامد ما را جز کوی تو رهگذر نیامد ما را خواب ارچه خوش آمد همه را در عهدت حقا که به چشم در نیامد ما را |
نقل قول:
|
نقل قول:
سلام مهدی جان نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
|
سلاااااااااااااااااااااام :)
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
آقا ما درد دلمون نمیاد. نمیاد آقا. زوره ؟! "من هستم" ات خعلی باحاااااااال بود. یه ربع خندیدم خدایی :d:d آقا یک حرکاتی مشاهده شد در پاتوق. یه سری ها به یه سری های دیگه خندیدن. من کله م خراب تر از ایی حرفاست. خنده منده نداریم 9 شب به بعد. حکومت نظامیه. گفته باشم !! دههه !! بعدشم سهراب !!! ینی تو اخبار گوش نمی دی اصن ؟؟!! نشنیدی گوینده های هواشناسی میگن صبح امروز برف در ارتفاعات البرز باریدن گرفت.میگی نه سرچ کن همین جمله رو. در مورد ادبیات ام باهام چک و چونه نزن اصاب مصاب دُرُس حسابی ندارم میزنم درب و داغونت می کنما. گفتم که یه وخ نگی نگف ! برف مث بارون و تگرگ می باره. اصطلاح عامیانه ش هم "برف اومد/میاد" هست. آقا مهدی شمام طرفشو نگیر کتک می خوریا برادر ؟؟ :d آقا اینجا سرده. ســــــــــــــــــــرد آقا سرد ! در حد لالیگا ینی ! من اینجور وختا یاد اون قسمت از تام و جری میوفتم که گربه ئه موشه رو بیرون کرده بود و موشه داشت می مرد. بقیه شم دیگه اینجا زیر ِ 18 داریم نمی تونم بگم :d ساعت 17:10 اینجا شمال است صدای پر انرژی رادیو غزل در حال خوردن کاکائو ســـــــــرد ، دلچسب و زمستانه : ) |
اکنون ساعت 09:56 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |