منم میگم مساوی 1-1 میشه
تو امضات ی تبلیغی میکردی حسین اقا ;)میومدیم پیش بینی |
سلام به همتون.امروز حالم خرابه خرابه.سیم هام اتصالی کردن به طور بد و شدید.کارنامه ام رو به دست چپم دادن{قاط}
|
ام ت ح ا ن ا م ت م ا م!{شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن}
نقل قول:
ریش و سیبیل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول:
چکار کردی؟ نقل قول:
آقا حسین اول ما میایم شما پذیرایی کنین بعد شما پذیرایی کنین ما میایم!:24: منو نگاه چه پررو پررو خودمو دعوت می کنم! همینه که هست!{قاط} |
دیگه میخواستی چیکار کنم صبا جان با این همه نمرات قشنگ و جورواجورم
|
جاویدان جان درست میشه!
پاس شده باشی بقیه اش حل میشه! البته من که خودم دبیرستانی بودم خدای استرس بودم اما گذشت! می گذره! |
پاس که شدم ولی نمرات و معدلم...
|
جاویدان جان اولا که من همیشه می گم : جوان مرگش نباشه!ایشالا اولا سلامت باشی!
دوما که معدل پائین رو میشه جبران کرد! ایشالا ترم بعد چنان تلاش کن که معلم ها راهی نداشته باشن به جز اینکه حق خودتو بهت بدن! دبیرستان دوره اعصاب خورد کنیه چون آدم دیگه زیادی امتحان داره! اما دانشگاه قدرت بیشتری می خواد انرژی تو جمع کن ایشالا دانشگاه کولاک کنی!:cool: |
ممنونم ازت من که امسال خیلی تلاش کردم و هیچ سالی این قدر درس نخوندم ولی برعکس کمترین معدلم رو امسال داشتم.سالهای قبل یا 18/50 بودم ویا 19 به بالا ولی امسال...
|
آقا جاویدان داری کاری مکنی بشد مشکوک بشم ها!
خیره امسال؟;) خدایی ها!;) |
صبا نفهمیدم چی میگی.از چه لحاظ مشکوک میزنم؟ تا حالا که خیر نبوده
|
اکنون ساعت 07:50 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |