عشق .... بخشیدن است هنگامی که فراموش کردن سخت می نماید دستگیری است و رها نکردن امیدوار که فردا چون امروز پرشکوه خواهد بود بازگویی راز ها و نجواها و لذت بردن از شبهای غرق ستاره و از همه مهمتر... عشق آن است که بدانی که دیگر تنها نخواهی ماند.. |
اگراز پایان گرفتن غم هایت نا امید شده ای ، بهخاطر بیاور زیباترین صبحی که تا به حال تجربه کرده ای مدیون صبرت در برابر سیاهترین شبی هست که هیچ دلیلی برای تمام شدن نمی دیدی دریچه قلبت را رو به عشق بگشا تا همه نیکی های عالم به سوی تو سرازیر شوند. |
ميداني ديشب در عمق تنهايهايم ..در سکوت پايان ناپذير اتاقم...دلم براي خودم سوخت و خاکستر شد |
من غروبي زرد و خستم كه زتو خاليه دستم |
دوست دارم برای تو یه حرف خیلی ساده بود ... غافل از اینکه دل من منتظر اشاره بود روز اول گل سرخی برایم آوردی و گفتی برای همیشه دوستت دارم... روز دوم گل زردی برایم آوردی و گفتی که دوستت ندارم روز سوم گل سفیدی برایم آوردی و سر قبرم گذاشتی و گفتی مرا ببخش فقط یک شوخی بود |
ساده نبود گذشتن از تو برام |
باتو، همه ی رنگهای این سرزمین مرا نوازش می کند |
ممنون ابریشم جان:53::53:
|
تمام امشب را مثل هر شب به تو فكر خواهم كرد ميان سكوت كوچه ها و پاييزي كه بر زمين نشسته و به تصوير تو خيره خواهم شد و آرام آرام چكه خواهم كرد روي همه خاطراتم . |
من از تو لبریز بودم وقتی توی خسـتگـیهـایم گـمـت کردم |
اکنون ساعت 07:28 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |