![]() |
من صبورم اما... به خدا دست خودم نيست اگر میرنجم يا اگر شادی زيبای تورا به غم غربت چشمان خودم میبندم چقدر باهمه عاشقيم محزونم و به ياد همه خاطره های گل سرخ مثل يک شبنم افتاده ز غم مغمومم بی دليل ازقفس کهنه شب میترسم بی دليل ازهمه تيرگی تلخ غروب و چراغی که تورا ازشب متروک دلم دورکند میترسم من صبورم اما... |
غم در دل من به قدر عالمه غمهاي عالم براي من کمه رنگ غروبه دل افسرده ام غرق سکوته وجود مرده ام واي از من و غمهاي من واي از دل تنهاي من اي آسمان اي آسمان ستاره اي در شام من نمانده دست بلا آخر مرا در دامن دشت جنون نشانده من که محبت از کسي نديده ام من که همه خونه دله رنجيده ام چون مرغک غمگين و دور از آشيان سر در ميانه بال و پر کشيده ام ديگر نمي يابد مرا روزي اگر بيايد با ياده او از گور من گلهاي غم برآيد غم در دله من به قدر عالمه غمهاي عالم براي من کمه |
عشق من بمون..
دلواپسم نزار.. بی تو نمیگذره.. این روز و روزگار .. |
حالم بده
حالم بده دلم واسه تو لک زده |
دوباره شب ، دوباره سکوت ، دوباره تنهایی ، دوباره من و یک دنیا خاطره .
دوباره تنها شدم دوباره دلم تنگ است به اندازه ی غم یک گل پژمرده. به اندازه ی سوز و تب یک دشت باران نخورده . |
لی حبیب حبه یشوی الحشا لو یشا یمشی علی عینی مشا روز آن باشد که روزیم او بود ای خوشا آن روز و روزی ای خوشا هر چه گفتی یا شنیدی پوست بود لیس لب العشق سرا قد فشا من خمش کردم غمش خامش نکرد !! عافنا من شر واش قد وشا |
|
|
درشبان غم تنهایی خویش ...... |
ستاره های سربی
فانوسک های خاموش من و هجوم گریه از یاد تو فراموش تو بال و پر گرفتی به چیدن ستاره دادی منو به خاک این غربت دوباره دقیقه های بی تو پرنده های خسته ن آیینه های خالی دروازه هاي بسته ن اگه نرفته بودی جاده پر از ترانه کوچه پر از غزل بود به سوی تو روانه ... |
اکنون ساعت 09:17 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |