مرسی:)
شب می بینمت فعلا خدانگهدارت |
کره چه قربان صدقه ای از رفتین:d
اقا مهدی نارنجی موبایل فروش نیستی اینجا خلوت شده بیا یکم نقل قول بزن شلوغ کاری بکن کرماشاه گردی بسه :d مه ای فوتبالم داشتم نگاه میکردم دیدم دو دو شد اما نفهمیدم نتیجه تا خر ماند یا عوض شد هیچکدام از پیش بینیام که درست از اب در نیامد اولین نمره مه میگم بقیم سریع بیان اعتراف کنن ببینم چکار کردن مدیریت اسلامی 19 نظریه های مدیریت و رهبری 17.50 سریع بیین اعتراف ببینم;) ولی جان خودتان راستشه بگین;) |
حسابان 13/50
|
نقل قول:
آدمیــــــــــــــــــــن ستاره میخـــــــــــــوام م {قیژه} نقل قول:
نقل قول:
حالا خوبه شما مثل ما موش ازمایشگاهی نشدین نظام سالی واحدی رو الان دارین تجربه میکنید ، ما که ترمی بودیم مثل دانشگاه باید هر سه ماه یه کتاب پاس میکردیم. یادم نمیره اون کتاب تاریخ معاصر 300 صفحه ای رو اصلا حوصله خوندش رو نداشتم. تازه یه بد شانسی دیگه هم آوردیم اون سالی که میخواستیم بریم پیش دانشگاهی کنکور قبولی داشت ما که رفتیم سال بعد حذف شد . بد شانسی دیگه از این بدتر {قاط} نقل قول:
شما تشریف بیارین شیراز مطمئن باش همون لحظه که میرسی شیراز دارن از من توی کرمانشاه پذیرایی میکنن :21: نقل قول:
نقل قول:
کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (1 عضو و 1 مهمان) hossein_1971 ساعت : 6:00 بامداد |
سلام
صبح روز آدینتون بخیر وای حسین منو یاد تاریخ معاصر "سال سوم" انداختی، با هزارتا صلوات پاسش کردم، نذر کرده بودم دوستان غایب از نظر:d زود خودتو برسونید |
سلام به همه
خوبید؟ چه نمرات شگرفی!!!:d به قول بهزاد من که هر وقت بهش میگم مامان درس بخون . تو نخونده معدلت عالیه چرا نمیشینی بخونی که 20 شه؟ میگه همینم از سرشون زیاده!!!!:d:24: انگار برا اونا میخونه امسال هم که داره عمران میخونه میگه آخ مامان چه کیفی داره کارگری:21: بچه ام انگار برا عمله بودن ساخته شده;) |
سلام به همگی :cool:
انشاالله روز خوبی داشته باشین در کنار هم :53: |
سلام به همه دوستان |
فیزیک 14 با این معلمش! هی میاد سر کلاس در مورد اینترنت دروغ و اینا میگه.یه بارم اومد گفت این اینترنته عصابمو خراب کرده که تا حالا دارم به این سخن گهر بارش میخندم.بعد گفت: زنگ زدم وگفتم صدای منو ضبط کنید و چند تا چرت و پرت دیگه هم گفت.راستی کسی میدونه جیوه قرمز چیه؟ اینم اون برامون گفته! سوال هاش که با جزوش خیلی خیلی فرق داشت و از خودش سوال در آورده بود.دیگه زیاد ازش گفتم .شاید هم اینجا بیاد .آخه همش تویه اینترنته! بازم ازش میگم:d
|
نظريه هاي مديريت و رهبري2017.5تاييد نشدهاعلام نشدهعاديتخصصي
مديريت اسلامي2019تاييد نشدهاعلام نشدهعاديتخصصي تکه های کپی شده از کارنامه :d هردو تخصصی هستن دکترشکوفه;) خودمم توجه نکرده بودم که تخصصین :p بچه کله سحر اینجا چیکار میکننین :eek: من تا لنگ ظهر خوابیدم :65: |
اکنون ساعت 07:40 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |